Kam z avtom v Ljubljani... :)

andrejb

Jasnovidec 2008
9. okt 2007
948
0
16
Sej boš dala pol
evil.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.770
15.830
113
Toško čelo, Golovec, un plac za hišo ob Savi malce naprej od teniških igrišč ob Črnučah, ZOO in okoliška parkirišča, konec Brnčičeve (
hysterical-1.gif

B81

22. jul 2007
37.007
10.537
113
KSZ

Enkrat na suxu se mi zdi je bila slika položajev v avtu. Kje je ta slika?
Vidim, da imate v LJ podobne probleme, kot mi v MB.
grin1.gif

Patsy

Pripravnik
24. jul 2007
650
0
16
Celje
maš tudi idejo za solo varianto, da najprej avto sprobaš.

A ni boljše na kuhinjski mizi/pralnem stroju itd zdaj pozimi, če že rabiš malo popestrit zadeve?

excalibur

Pripravnik
24. sep 2007
321
0
16
je ni
Citat:
Uporabnik Patsy pravi:
A ni boljše na kuhinjski mizi/pralnem stroju itd zdaj pozimi, če že rabiš malo popestrit zadeve?

Ja ma tisti, ki s(m)o še doma bomo v primeru nuje bolj težko sprobali kaj takega
grin1.gif

boskosi

Fizikalc
4. sep 2007
1.423
1
38
Citat:
Uporabnik Patsy pravi:
maš tudi idejo za solo varianto, da najprej avto sprobaš.

avto je že stestiran, tak da ni panike da bi narazn pado, samo položaje je treba še sprobat
wink-1.gif

Citat:
Uporabnik Patsy pravi:

a me povabiš
grims-1.gif

boskosi

Fizikalc
4. sep 2007
1.423
1
38
Citat:
Uporabnik excalibur pravi:
Ja ma tisti, ki s(m)o še doma bomo v primeru nuje bolj težko sprobali kaj takega
grin1.gif

ja se ni nujno da te polek gledajo, lahko jim posnameš pa si kasneje ogledajo
evil.gif

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Ta je še hujši
hysterical-1.gif

rockinthebackseat.jpg

Cut a hole through the upholstery of your backseat about the same size or little smaller in diameter than your shlong (you won’t want to do this if you have leather seats). Carve a hole into the foam deep enough to accommodate your erect penis. Lie across the backseat and hump the hole. Use a condom or insert a plastic bag into the hole to avoid creating a spunk-filled waste dump in the cushion. Conceal hole with a seat cover when not in use.

Samo pri nekaterih položajih mi pa ni glih jasno kdo ma tazga tipa, ki se lahko stegne čez zadnje zice
17758-icon_confused.gif

lp