Kam spravljate povezave,ko niste na svojem računal

pikec85

Pripravnik
24. jul 2007
840
0
16
38
www.lajsta.si
Zanima me, če obstaja kakšno mesto, kamor bi si lahko shranjeval linke, ki jih dobim .... predvsem imam v mislih linke do odgovorov v
problem je v tem, da nisem na enem računalniku en dan ...

ali torej obstaja kakšna firefoxova razširitev, add-on, al pa kaj podobnega ....

sploh pa, kako pa vi rešujete omenjeni problem!

lp
pikc

Chimay

Fizikalc
22. jul 2007
1.518
14
38
37
Dolenjska
Mogoče firefox portable za na USB ključek? Naložiš ga na usb, potem pa samo vklopiš v katerikoli računalnik in imaš vse zaznamke kot bi bil za svojim računalnikom.

pikec85

Pripravnik
24. jul 2007
840
0
16
38
www.lajsta.si
zelo dobra ideja ...

še kakšna??? ... da ne bom lih teku kupovat ključka
wink-1.gif

redorange

Fizikalc
6. avg 2007
1.283
0
36
45
terra rossa
bojanm.blog.com
Ma leta nazaj je bila neka stran, kjer si si ustvaril svoj acount in si jih uvozil tja.
Blo je fanj, ker ti jih je razporedilo isto kot jih imaš shranjene na rač. in si potem v bistvu od tam klikal ko si bil na drugem rač.
Ime strani se pa res ne spomnim več, žal.

Naglfar

Fizikalc
7. sep 2007
1.563
1
36
Panonija
Tale portable FF se mi zdi silno počasen, pa sem probal že z dobrimi in slabimi ključki. Kakšne so tvoje izkušnje? Jaz recimo vidim problem tudi v dodatni sinhronizaciji, ker na domačem desktopu ne bi želel uporabljati FF s ključka, zato bi ju moral občasno sinhronizirat za popolno ažurnost.

Ena rešitev je tudi gmail. Ni sicer plug 'n' play kot USB, ampak z nekaj prakse postane rutina.

Chimay

Fizikalc
22. jul 2007
1.518
14
38
37
Dolenjska
Jaz imam podobne izkušnje s portable mozzila, ki sem ga uporabljal nekaj let nazaj, ko sem bil na praksi v tujini in nisem vzel s sabo notebooka. Zadeva je delala počasi, prav tako je upočasnila delovanje računalnika.
Mogoče so novejše verzije kaj boljše.

Torque_monster

Pripravnik
4. avg 2007
547
0
16
Če sem prav razumel bi želel, da se ti sinhronizirajo bookmarks na različnih PC-jih!?

En dodatek je Google Browser Sync samo je težava, ker mislim, da ne dela s FF3!
rolleyes-1.gif

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36
Mozzilin Weave nadomešča Browser Sync v FF3. Je pa šele beta in žal ne vem, kako deluje. Browser Sync je edini razlog, da ostajam zaenkrat na FF2.

Torque_monster

Pripravnik
4. avg 2007
547
0
16
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:
Mozzilin Weave nadomešča Browser Sync v FF3. Je pa šele beta in žal ne vem, kako deluje. Browser Sync je edini razlog, da ostajam zaenkrat na FF2.

Hvala za informacijo!
smile-1.gif

Weave pa trenutno ne moreš instalirat, ker ne sprejemajo novih testnih instalacij!
smirk-1.gif

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.900
640
113
Citat:
Uporabnik kebab pravi:
google bookmarks
Jaz Google Bookmarks uporabljam že cca eno leto in so res špica.

Za tiste ki ne poznate, na linku http://www.google.com/bookmarks/ . Ker lahko linkom dodajaš tage, je zadeva zelo uporabna in pregledna. Za tiste ki uporabljate iGoogle, pa obstaja tudi gadget Google Bookmarks, ki prikaže bookmarke na strani iGoogle.

Podobne teme