Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Težko verjamem, razen, če je s tem motorjem podobna zgodba kot je 1.2 TSI, ki ima več konjev kot je deklariano.
A konji so vse? Gleda se razmerja moč/teža, prenos moči na cesto (menjalnik, izgube) in eno je 19 col obrnt kot pa 17.
Pa btw: nehajmo gledat uradne cenike. Če je taka cena na avto.net z tako opremo pol je to "tržna" ponudba. In če ima več opreme, ne pomen da ni pol krame neuporabne, ki samo spet nabije ceno u pm.
Boli me k. če Golf oz bilo ker nima kot dodatne opreme 19 col, me vsaj glava ne boli ker rabim 19 col da za silo zgleda, pol me pa glava boli k gume menjam.
Pa BTW: včasih tega ni bilo, sedaj pa rata smešno ko v avto z neko srednjo opremo in motorjem nabiješ dodatno opremo in prideš na ceno top variante ki ima to že vse serijsko in še kaj več (sedeži, materiali) in je tudi z večjimi zavorami, bolj športnim podvozjem tudi v praksi bolj "varen".
Edini minus je trda vožnja in mal več €tankanje
Dobiš pa na koncu več. Raj šus u glavo kot da nabavim Golfa TSI 1.8 z ful opreme za 25.000€ , GTI-ja pa takoj vzamem za isti denar.