Kam se iti slikat za osebne dokumente v MB?

I

Izbrisan uporabnik #488

Tako je, sem šel tudi k temu na Radvanjski.
Parking na pločniku za stranke, 10 eur, dobiš potrdilo.

Hitro in ugodno

asteliks

Fizikalc
5. mar 2013
1.446
99
48
Citat:
Uporabnik miha_zd pravi:
Pozdravljeni,

Kot pove naslov teme, kam se it slikat da bo najcenje in najhitreje.

Lp

Včasih, ko splet še ni bil tako razširjen smo šli do prvega, ki je nudil tako storitev. Na tabli pri vhodu ponavadi piše "FOTO" ali kaj podobnega
evil.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Foto tabor so v mb zaprli- stečaj, zato je malo kislo

stankozaspanko

Fizikalc
27. jul 2012
4.930
8
38
Prejšnji teden so mi poslali mail. Prej je bil Markovič Zoran s.p. (še vedno v stečaju), sedaj je Foto Tabor d.o.o.,ki obratuje na Taboru.
wink-1.gif

ThorZEN

Fizikalc
18. avg 2007
2.304
32
48
Te slike so očitno cenjene kot suho zlato. Zadnjič sem se šel slikat do fotografa, 4 slike so bile 12€, če jih prideš iskat naslednji dan pa "le" 11€. S tem da na UE nato le skenira sliko in jo dobiš takoj nazaj. Naslednjič jo sprintam.

ThorZEN

Fizikalc
18. avg 2007
2.304
32
48
Slikam se doma, fotošopnem modro ozadje, sprintam pri fotografu za drobiž. Slike niti prav ni pogledala. Wanna bet?
smile-1.gif

DJ_Beat

Dacar
23. jul 2007
4.206
4
38
Kranj
rener.info
Ja, ja.. na vsake toliko casa se najde tak pametnjakovic, ki "sprinta za drobiz", potem pa cez 20min pride, da bi se slikal za dokumente..
Slike ni pogledala, ker to namesto nje naredi SW in ji tudi javi morebitne napake. Sicer pa za osebno ne komplicirajo, bolj je problem pri potnih listih, kjer se pa biometrija zahteva.

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
ksz

Jaz to kar doma zrihtam.

2 flesha, 1 odbojnik, bela rjuha za ozadje, malo photoshopa in rezultat je 8 fotografij za osebne dokumente na fotografiji velikosti 10x15 za 20 centov
cheer.gif

Fotografije uporabil na osebni, vozniški in potnem listu.

ThorZEN

Fizikalc
18. avg 2007
2.304
32
48
@Nobody: odlično!

@DJ_Beat:

vem, da so včasih hoteli modro ozadje na fotografijah, zato bi ga pač popravil. Če to ne velja več, še toliko bolje in manj dela. Čeprav tista minuta v fotošopu ni ravno garanje. Stopil na žulj?
smile-1.gif