Torej, "težava" je naslednja. Mama (65let) čaka na operacijo tumorja (ledvice) in na odstranitev še dveh miomov, hkrat pa zaradi hipertenzije jemlje zdravila za zniževanje pritiska. Vse skupaj je hudo, res hudo vplivalo na njeno psiho, ki se kaže kot pretiran strah, depresija, vrtoglavice, tresavice, občutek samote (živi sama), itd. Večino tega pripisuje stranskim učinkom tablet (Tolucombi), če je to res, ne vem? Te stranske učinke zna skor na pamet..
Torej, zanima me, kako bi ji lahko pomagal? Želi si nekoga, da bi bi bil ob njej, kar meni ob 3 frocih in službi ne znese več kot kako uro na dan. Bi bolj pomagal psihiater, antidepresivi, da gre za 2 meseca (do operacije) v dom..? V kakšna društva seniorjev noče, ker pravi, da v tem stanju ni za med njih.. Je pa v LJ.
Hvala!
Torej, zanima me, kako bi ji lahko pomagal? Želi si nekoga, da bi bi bil ob njej, kar meni ob 3 frocih in službi ne znese več kot kako uro na dan. Bi bolj pomagal psihiater, antidepresivi, da gre za 2 meseca (do operacije) v dom..? V kakšna društva seniorjev noče, ker pravi, da v tem stanju ni za med njih.. Je pa v LJ.
Hvala!