Kam po Originalne CD-je

Swich

El Presidente
23. jul 2007
4.835
0
36
41
enkrat morem probat kakšna je razlika med originalnim CD-jem in flacom....bemomater če je ne slišim pol je dost dobr za mene. Če velik bereš forume folk pravi da je razlika, sam pol je pa že vprašanje mojga sistema, prostora in mojga ušesa.
smile-1.gif

tony

Guru
23. jul 2007
9.673
1.487
113
Hja, pritoževati se nad tranzistorji je dvorezen meč... Potem se lahko tisti z vinilkami zmrdujejo tudi nad CDji - in potem ne pridemo nikamor, pa je ta glasbeni format že star 25 let+... Skratka, jaz sem tranzistorska generacija in konec
grin1.gif

Dober sistem? Zame sta 20 let stara Sonyjeva Espirit CDP (s CDjem Cyndi Lauper, ki je odlično posnet
aplauz.gif

Goran_82

Fizikalc
21. jul 2007
1.540
3
38
Citat:
Uporabnik tony pravi:
Hja, pritoževati se nad tranzistorji je dvorezen meč... Potem se lahko tisti z vinilkami zmrdujejo tudi nad CDji - in potem ne pridemo nikamor, pa je ta glasbeni format že star 25 let+... Skratka, jaz sem tranzistorska generacija in konec
grin1.gif

Dober sistem? Zame sta 20 let stara Sonyjeva Espirit CDP (s CDjem Cyndi Lauper, ki je odlično posnet
aplauz.gif

JBL ES90 (oziroma cela ES serija) so manj kot 2 leti na tržišču (sem skoraj doktoriral iz teh zvočnikov
grin1.gif
).

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
v Ljubljani, na Čopovi pod McDonaldsom, obstaja ena štacunca, kjer prodajajo second hand CD-je, DVD-je in vinilke. tam imajo zelo veliko izbire, pa full ene robe se premenja, glede na to, da tip odkupuje rabljeno robo, ki jo prinese folk in jo potem prodaja naprej. moram reči, da sem dobil tudi precej redke CD-je (Bullet For My Valentine - album The Poison, kjer sem dobil zraven še DVD s posnetki enega od koncertov - originalno vse, samo rabljeno, lepo ohranjeno). ko sem par metrov višje v Müllerju iskal isti album, niso niti vedeli da obstaja.
wink-1.gif
je pa tudi Müller zelo dobro založen z glasbo, na trenutke se mi zdi, da dosti bolj raznoliko, kot Big Bang ...

tudi sam kupujem izključno original CD-je in DVD-je (predvsem koncertne), je pa res, da si dostikrat album najprej potegnem dol z neta, preverim robo in šele potem kupim ...
redface-1.gif

tony

Guru
23. jul 2007
9.673
1.487
113
Citat:
Uporabnik Goran_82 pravi:JBL ES90 (oziroma cela ES serija) so manj kot 2 leti na tržišču (sem skoraj doktoriral iz teh zvočnikov
grin1.gif
).

Seveda imaš prav, sem moral iti prav pogledat na nalepko, so JBL Northridge E series E90... Tudi jaz sem v Big bangu z zanimanjem gledal na ven identične zvočnike, ki so bili res ES90, od tod zmeda...
tongue-1.gif