Evo, jst sem šel na Brezje po kavbojke po meri.
Cena 36€ + poštnina.
Vse skupaj je zloo domače.
V eni sobi imaš en kup vzorčnih modelov jeansa. Čisto vse ni na zalogi.
Najboljš je da pridete v svojih najljubiš kavbojkah, da vidjo kak model/kroj si želiš.
Izmerijo te kar na "suho" oz. na tebi. Se ni treba nič slačit. No vsaj men se ni blo treba
Rok izdelave je cca 1teden.
Sam sem šele sedaj doma opazil, da sem izbral kr debel jeans. Bodo to hlače za bolj hladne dni
Izbira jeansa na prvi pogled zgleda velika. Ko pa se zakoplješ in zbiraš pa ni več tko velika. Nekih dizanjerskih vzorcov ni ravno za pričakovat.
Lahko bi mi naredili bolj "zlizane", vendar me je bilo preveč strah, da bodo pretiraval, zato sem rekel, da so lahko samo malo
Barvo cvirna sem si izbral bež, ker je po defaultu nek driskasto rumen/rjav
Šel sem samo enkrat gor. Ko so bile narejene so mi jih poslali po pošti.
Glede kvalitete izdelave; Kolk sem jih uspel pregledat mi zgledajo vredu. Edino robovi na notranji strani niso tako lepo zaključeni kot na trgovinskih. Tko da je par nitk in jih bo treba z vžigalnikom požgat ali porezat.
Moja ženska je rekla, da mi vredu stojijo. Ona je bolj občutljiva na te zadeve kako so hlače na riti
)
Razlika, ki se mi morda samo zdi tako na uč je ta, da so tom tailor hlačnce malo v loku narejene, musher pa bolj naravnost (če gledate sliko, kjer so oboje hlače na tleh). Ko pa sem jih oblekel pa te razlike nisem zaznal.
Če je še kako vprašanje pa vprašte.