Kam peljati ženo na obletnico poroke

spenstar

Fizikalc
2. sep 2007
966
119
43
Je že rezervirano in plačano, tako, da.... skoraj ne morem več zasrat
smile-1.gif

bugmenot3

Pripravnik
21. mar 2014
862
-3
16
Citat:
Uporabnik spenstar pravi:
Kakšne ideje??
Če kdo potrebuje nasvet kam peljati ženo na obletnico poroke, potem ima dve izbiri: A) Triglav ali B) postelja. Če se sam ne more odločit, lahko tudi vpraša ženo kaj bi raje. Če ji A in B ne odgovarjata, potem obstaja še C: ločitev.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.755
6.747
113
pri taščici
Ksz
Glej da bosta 13 obletnico praznovala enkrat do. 14.obletnice. Pol leta od odprtje teme je ze mimo.
Bom tvojo zeno vprasal kako je bilo in ce se ti je kaj posvetila
wink-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #9334

Citat:
Uporabnik bugmenot3 pravi:
Citat:
Kakšne ideje??
Če kdo potrebuje nasvet kam peljati ženo na obletnico poroke, potem ima dve izbiri: A) Triglav ali B) postelja. Če se sam ne more odločit, lahko tudi vpraša ženo kaj bi raje. Če ji A in B ne odgovarjata, potem obstaja še C: ločitev.

Klobuk je za preko ušes poveznit, punca je pa za nategnit!

Kwa je tu tako čudnega? Triglav - postelja?
uf-1.gif

bugmenot3

Pripravnik
21. mar 2014
862
-3
16
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Triglav - postelja?
uf-1.gif
Odziv Slovenije: "Hvala za lepe besede, Alter. Kaj ti gre bolj na jetra, naš simbol ali zakonski seks?"
frown-1.gif

Nazadnje urejeno:

barvica

Rent-a--MILF
11. feb 2013
1.601
144
63
Ampak ti si pa čisto premaknjen....
Te fovšija daje??? Ker ti nobena ne da??? Ali te pa Alter kolegi ne razumejo
evil.gif

igi

Guru
13. okt 2007
5.604
1.206
113
Celje
Citat:
KSZ
Na obletnico je sicer nisem peljal, ker sem malo zaj,... z rezervacijo, tako, da se ji bom sedaj odkupil tako, da jo bom peljal na lepše v Terme 3000 za vikend. Punce gredo pa k teti, pa ne vem, kdo je bolj vesel, žena ali pa punci. Verjetno vse tri
evil.gif
.
Sedaj pa k vprašanju, gor v Prekmurju, kje je kakšna res vrhunska restavracija in kaj se aktivno/kulturno tam počet. Da ne bova samo s..ala in se kopala
smile-1.gif
.
Malo se moram oddolžiti svoji ženkici, ki me že skoraj 15 let "prenaša".

Prekmurje in okolica ima kar nekaj solidnih lokacij. Nazadnje sva dobro jedla v restavraciji Rajh.

dejk0

Pripravnik
25. apr 2009
837
21
18
Rajh je vrhunski. Imajo pa tudi Mini Rajh v Murski soboti. Malo bolj preprosta gostilnica ampak hrana pa vrhunska. Priporočam še gostilno Tonček v Beltincih in kakšen kmečki turizem v okoliških vaseh..

I

Izbrisan uporabnik #9334

Citat:
Uporabnik bugmenot3 pravi:
Citat:
Uporabnik barvica pravi:
15262.jpg
Super LGBT ustnice imaš!
zmaga.gif

Jap, njen logo se je izvajal lani, kakih 14 dni - zadeva sploh ni bila enostavna, ratalo je pa v nulo!
roza.gif

Kar se pa tiče obletnice poroke in najboljšega izkoristka na to temo, sem pa jaz mojo peljal v Lj v Križanke, na Klajdermana (lej se opravičujem, ampak je zares prezgodna ura za razmišljat o pravilnem zapisu in sem se poslužil kar Vuka Karadžiča (ne yebem mehkega č-ja, sem že nekoč izjavil
tongue-1.gif

Torej - peljal sem jo na klajdermana in domov je prišla čisto mežena
grims-1.gif

hinko

Pripravnik
22. jan 2013
222
0
16
Turistična kmetija Smodiš, Otovci, če si že ravno v Prekmurju. Dobra papica, ambient, cene ne pretirane. Mel lani en svečani dogodek tam in je res za prste obliznit.

spenstar

Fizikalc
2. sep 2007
966
119
43
Evo raport....
cheer.gif

Z ženo sva šla kot že rečeno v Moravske toplice/Terme 3000. Hvala bogu sva imela polni penzion, tako, da sem se brez veze sekiral kam bom mojo peljal na hrano. Nekako sva bila zadovoljna s hotelskimi storitvami. Malo manj pa nad bazeni v termah, ker je bila voda, kar, kako bi se pravilno izrazil mastna, žena je sicer rekla, da se ji zdi voda lužnata, verjetno bo že vedela
grin1.gif
.
Drugače nočnega življenja niti ni, seveda, saj so bili samo upokojenci
rolleyes-1.gif

V Lendavi sva šla na stolp Vinarium, ki je čisto cool, priporočam ogled. Medva sva imela ob tem fino adrenalinsko doživetje, ker je tako pihalo, da sva se morala kar krepko držati ograje, da sva lahko stala. V Murski Soboti, ki sva jo obiskala naslednji večer, žal tudi ni kakšnega nočnega življenja, tako, da sva šla zopet v bar, na pivo seveda
smile-1.gif
.
Ogledala sva si še Bukovniško jezero, s tem, da sva se skoraj zgubila, ko sva ga iskala.
Se bova še vrnila in ponovila.... vendar verjetno prej kot v 15 ih letih
redface-1.gif
.
Aja, pa tole sva našla na najinih iskanjih po Panonski nižini
http://shrani.si/f/3l/tQ/4rAJ6tuy/20160417125421.jpg

A mislite, da je tukaj doma Murgeljski palček, he, he.....????

bugmenot3

Pripravnik
21. mar 2014
862
-3
16
Citat:
Evo raport....
cheer.gif

Z ženo sva šla kot že rečeno v Moravske toplice/Terme 3000. Nekako sva bila zadovoljna s hotelskimi storitvami. Malo manj pa nad bazeni v termah, ker je bila voda, kar, kako bi se pravilno izrazil mastna, žena je sicer rekla, da se ji zdi voda lužnata, verjetno bo že vedela
grin1.gif
.
Seveda, kdo bo pa vstajal iz bazena za odpravo na WC vsakih 10 minut, če to ni potrebno. Čestitke!

I

Izbrisan uporabnik #9334

Eh, kaj češ - 13. obletnica pač.
rolleyes-1.gif

Bo naslednja bolj močna, ko ne bo spredaj tako čudna številka.
smile-1.gif

(Pa ne moreš babnice za obletno peljat v Moravske, med penzioniste
rolleyes-1.gif
)