Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Na Trojanah je dober, vendar sem sam bolj za govej golaž. Trojane so drugače bolj poznane po telečji obari, seveda poleg krofov. Kočo na Blegošu pa obiščem naslednje leto 100%.
Fak nemrem vrjet kaj berem.
Recmo ene 5 let nazaj sem hodil tja na poprov steak, bil je vredu pa se cene so bile zmerne, potem so prisli novi lastniki ki so poskrbeli da se tja ne vracam vec ker ko sem rekel za poprov steak so me lepo odvrnili od snicla(ga niti niso imeli vec) in me posiljevali samo z njihovo hebeno dnevno ponudbo in stem pokazali kaksna gostilna so ratali.
Ja, takrat so se menjavali najemniki eden za drugim. Sedaj je zadeva že nekaj let ustaljena in kvalitetna.
V bistvu ena redkih gostiln, kamor pelješ brez strahu poslovnega partnerja na kosilo ali večerjo. Ali pa malico, na golaž npr. (ko je že tema o njem,
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.