Kam na nedeljsko kosilo center LJ

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Definitvno pljučna
smile-1.gif
, sicer je pa celotna ponudba na nivoju.

BTW, ko si boš res zaželel uležanega mesovja pojdi sem - klik
 

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
@ynos in notranjc

Aha, ker Osmica ter Allegria me ne vidijo vec, bolj salabajzerskih natakarjev pa se ne, predvsem Osmica. Poden.

Se strinjam ja, bil dvakrat tam. Obakrat sem čakal na pizzo (ki ni slaba) 45min.
Osebje od kelnarjev do kuharjev se prav "plazi" po oštariji...
 

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.430
3.809
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
@ynos in notranjc

Aha, ker Osmica ter Allegria me ne vidijo vec, bolj salabajzerskih natakarjev pa se ne, predvsem Osmica. Poden.

Se strinjam ja, bil dvakrat tam. Obakrat sem čakal na pizzo (ki ni slaba) 45min.
Osebje od kelnarjev do kuharjev se prav "plazi" po oštariji...

Jaz sem čakal dosti prek pol ure na pizzo, več kot 15 minut na sladico ter več kot 15 minut na račun.
bonk.gif


Dobre pizze in prijazne kelnarje imajo v Azurju.
smile-1.gif
 

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Ne niso
frown-1.gif
, to tudi mene moti.
Saj tudi nimajo kam širit, ko je gužva mize še na pločink postavijo, ampak tam mi ni ravno "apetitlih" jest.
 

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.299
1.221
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Definitvno pljučna
smile-1.gif
, sicer je pa celotna ponudba na nivoju.

BTW, ko si boš res zaželel uležanega mesovja pojdi sem - klik
Ja, so kar fajn, čeprav pišejo pa neumnosti:

Citat:
Če želimo, da so biftek, rostbif, florentinec ali T-bone steak zares mehki, morajo biti uležani (zorjeni)
Bistvo ni mehkost, ampak okus! AMpak kjer nikjer nimajo napisano, ali imajo dry aged, ugibam, da nimajo, ampak zorijo v vakumu (akr pa spet ni čisto taprava stvar). A kdo ve, akj imajo?
 

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.019
1.472
113
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
@ynos in notranjc

Aha, ker Osmica ter Allegria me ne vidijo vec, bolj salabajzerskih natakarjev pa se ne, predvsem Osmica. Poden.

Se strinjam ja, bil dvakrat tam. Obakrat sem čakal na pizzo (ki ni slaba) 45min.
Osebje od kelnarjev do kuharjev se prav "plazi" po oštariji...

Pizza res ni slaba, zato mi pa odnos ne disi. Postal redna stranka v Piazzi, vrhunska pica, osebje popolnoma normalno.
 

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.430
3.809
113
davorinm.wordpress.com
Prišel od Kovača. Nimam pripomb. Zelo zadovoljen.
zmaga.gif
Ob vstopu takoj ko prideš ponudijo aperitiv (neka žganica s slivo)..., mize dosti narazen, da imaš mir. Kelnar zelo ok, prijazen ampak človeški (se zna na lep način pohecat). Ambient tak urejen in predvsem domač....

Za glavno jed: punca je jedla pljučno-medaljone z jurčki, jaz poprov zrezek (medium+). Oboje super. Za konec pa še za posladek na hišo teranov liker.

Zrezek mi je bil super, konkreten kos...poprova omaka tudi. Sicer sem šele predkratkim odkril užitke stake-ov..., ampak ta mi je bil zaenkrat najboljši.., boljši kot pri Krpanu. Cene so normalne.
 

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
Je to govora o tomačevskem Kovaču?
Če ja, potem nisem nič presenečen nad tem kar si napisal

Je pa za kosilo brez rezervacije nemogoče dobit mizo
 

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.430
3.809
113
davorinm.wordpress.com
Tomačevski ja. Sem klical ob 12:00 za rezervacijo ob 17:00 isti dan, pa je bilo vse ok... Ko pa sva prišla je bilo parkirišče res polno in samo še ta rezervirana miza frej v tistem prostoru.

Za poprov stake sem si zapomnil ceno - 21 EUR....in je bil tudi mislim da najdražji, tako da cene glede na to kar vidiš/dobiš, res niso pretirane. Bi pričakoval višje...

Edina graja gre premajhnemu izboru odprtih vin. Na voljo ni nič pametnega od rdečega vina...cele buteljke pa ne bi sam naročal, glede na to, da moja ne pije med hrano.
 
Nazadnje urejeno:

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Prišel od Kovača. Nimam pripomb. Zelo zadovoljen.
zmaga.gif
Ob vstopu takoj ko prideš ponudijo aperitiv (neka žganica s slivo)..., mize dosti narazen, da imaš mir. Kelnar zelo ok, prijazen ampak človeški (se zna na lep način pohecat). Ambient tak urejen in predvsem domač....

Za glavno jed: punca je jedla pljučno-medaljone z jurčki, jaz poprov zrezek (medium+). Oboje super. Za konec pa še za posladek na hišo teranov liker.

Zrezek mi je bil super, konkreten kos...poprova omaka tudi. Sicer sem šele predkratkim odkril užitke stake-ov..., ampak ta mi je bil zaenkrat najboljši.., boljši kot pri Krpanu. Cene so normalne.

Ja kaj si pa pričakoval..., saj smo ti vse napisal. Hec, hec
smile-1.gif
. Ne, od Kovača greš težko razočaran.
Sicer jaz bi vzel biftek pečen na žaru (sam ga posolim in popram), brez omake, ker ne maram, da mi karkoli "kvari" okus mesa. No, ma to je že subjektivno mnenje
smile-1.gif
 

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.299
1.221
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
..., jaz poprov zrezek (medium+).
...
Sicer sem šele predkratkim odkril užitke stake-ov...

Z azačetek nehaj naroča karkoli več od medium rare ... Za vse več je škoda mesa (in nobenega užitka).
 

dentex

Guru
20. sep 2007
2.758
650
113
@ynos dušeno govedino se naroča zjutraj
smile-1.gif

Steak je samo en rare
smile-1.gif
)))

Kovač je dobra izbira.

Glede aleghrie in osmice in šestice.
Aleghrija in osmica sta od istega lastnika, kot tudi tramontana in global...zadaj je ista hiša

Šestico imata dva, ki sta bila prej partnerja v aleghriji, pa sta pogruntala kam pes taco moli, zdaj sta na svojem.
Glede šniclnov iz Petrinke, meso je hladfno suho uležano, kasneje se vakuumira zaradi lažjega skladiščenja oz. prodaje.

Prejšnji teden sem bil na južni pr Rogovilcu, hrana spet dobra, malce dobre porcije več kot solidne, delajo tudi v nedeljo.

lp D
 

pikanika

Pripravnik
26. nov 2007
131
0
16
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Prišel od Kovača. Nimam pripomb. Zelo zadovoljen.
zmaga.gif
Ob vstopu takoj ko prideš ponudijo aperitiv (neka žganica s slivo)...

Žganica s slivo za aperitiv
ne-ne-1.gif


Sori, samo tole je pa hudo šalabajzersko in od gostilne na takem nivoju tega res ne bi tega pričakovala.
 

vizzzi

Pripravnik
10. okt 2007
370
0
16
Zadnjič sem jedu odličen texas steak v mehiški restavraciji v Supernovi. Postrežejo ti ga kar v ponvi, kar je zanimivo za videt je bil pa res odličnega okusa, super začinjen. Pa precej tanek.

Skratka je za probat... Jaz bom kar reden gost tam. Cena pa tud ni pretirana. Dva sva se kar pošteno najedla za 25€.