Člani kluba bi se radi malo pomerili v kartingu. Kje so sploh kartodromi? Po možnosti takšni, da ti tudi organizirajo tekmo za cca 15-20 ljudi. Vem samo za BTC ter Lucijo. Kaj pa na štajerskem ni nič?
To se vse strinjam s tabo in jaz sem takoj zaCitat:
Uporabnik jekyl pravi:
http://www.styriakarting.at/
Res je cena 35 eur po osebi, ampak to pomeni 10 minut kvalifikacij, nato štart glede na čase iz kvalifikacij in 20 min tekma. Si na koncu že konkretno zjeban.
Pa tudi karti solidno letijo, tja do ca. 90km/h in proga je široka ca. 8m in dolga 800m. Na koncu dobiš izpisek časov iz kvalifikacij in tekme za vsak krog posebej in tri medalje.
Majo pa na voljo 15 kartov mislim da so 390 ccm/12 PS.
Pa termin si je potrebno predhodno rezervirat, lahko tudi po tel.
Citat:
Uporabnik monaco pravi:
Člani kluba bi se radi malo pomerili v kartingu. Kje so sploh kartodromi? Po možnosti takšni, da ti tudi organizirajo tekmo za cca 15-20 ljudi. Vem samo za BTC ter Lucijo. Kaj pa na štajerskem ni nič?
Citat:
Uporabnik monaco pravi:
Citat:
Uporabnik jekyl pravi:
http://www.styriakarting.at/
Res je cena 35 eur po osebi, ampak to pomeni 10 minut kvalifikacij, nato štart glede na čase iz kvalifikacij in 20 min tekma. Si na koncu že konkretno zjeban.
Pa tudi karti solidno letijo, tja do ca. 90km/h in proga je široka ca. 8m in dolga 800m. Na koncu dobiš izpisek časov iz kvalifikacij in tekme za vsak krog posebej in tri medalje.
Majo pa na voljo 15 kartov mislim da so 390 ccm/12 PS.
Pa termin si je potrebno predhodno rezervirat, lahko tudi po tel.
To se vse strinjam s tabo in jaz sem takoj za
Toda večina se še nikoli ni vozila s karti, niti nimajo kakšne posebne želje po tem ("pač probajmo, če že gremo skup") in ne bodo dali toliko denarja. Zato sprašujem kje se da kaj ceneje zrihtat.
Kaj pa na Ptuju je še?
Samo v KK je spet 30€ po osebi, v tem primeru me pa že skoraj bolj mika Graz (pa še manj vožnje je do tja).Citat:
Uporabnik amper pravi:
Ti samo v KK ulet, ne bo ti žal. Mimogrede pa še kontakriraš na PM, in kaj hitro se lahko zgodi, da gremo na eno pivo..
lp