Ksz
Torej sem rezerviral apartma kr v mestu Hvar ker stari grad je vrjetno brezveze, mrtvilo in vecina apartmajev neodstopna direkt z avtom, jelsa itak penzija, ostalo kjer ste omenjali plaze zavala gornji dolac itd so pa kaksni apartmaji v katerih si nekako vezan na samo ta apartma, to mors bit tak tip cloveka k hoce met tolk miru tko da je vrjetno najbolje kr Hvar.
Sem si pa tudi malo pregledal otok z google earthom sploh satelitsko sliko pa si sele sedaj predstavljam kaksen otok je to, sam sm mislu da so to na vsakem vogalu pesek mivk ain taki dostopi do vode pa vidim da je samo skalovje divji dostopi in na vsake toliko kaksna mala uvala oz plaza.
Te plaze k ste jih omenl sem videl da so vse na spodnji oz juzni strani otoka ja. Do tja vidim da pelje glavna cesta ampak do nekaterih plaz pelje cesta kot da prides do privat hise pa potem na plazo tko da sploh nevem a se ti tudi to lahko zgodi da si pri nekom na privat?
Plaze so vrjetno oznacene iz te glavne ceste kam se zavije?
Parkirisca pri teh plazah vrjetno ne obstajajo pa parkiras kar ob cesti ali so podivjani redarji policisti in tezijo?
Torej plaze zavala, ivan in gornji dolac, sv nedelja, na juzni strani in ce je se kaksna kje v starem gradu, jelsi ali da se splaca pogledat pa kr napiste.
Se to, iz hvara gre cesta 116 a do juznega dela omenjenih plaz se gre lahko ob vodi torej nerabis it cez tunel? Ker mene pelje do teh plaz od hvara gor cez tunel po potem proti sucurajo in kasneje zavijes dol do juznega dela plaz?