Kam jest v Salzburgu?

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Sma tamanla kar v MCju ob AC nazajgrede pa v kr eni restavraciji na winer šniclu.

Malo so me edino presenetli s ceno, meni juha, solata, winer kot dodatek na doplačilo pa krompir s peteršiljem in smetano, vlki pir
oboje 2x isto, 18€ skupaj. Dokaj dobra cena za moje pojme.

kwa

Fizikalc
8. avg 2007
1.088
0
36
da ne odpiram nove teme....si sposojam tole iz naftalina
cool-1.gif

v decembru se odpravljam na božični sejem pa me zanima kam se splača it kosilat
cool-1.gif

gledal sem tale Maredo, kar dobr zgleda glede na slikce
cheer.gif

še kakšna ideja, pa pogoj je enak kot pri avtorju teme....rad bi se najedel, ne drago plačal
evil.gif

aja, kaj pa ponujajo teli azijci, ki jih omenja der_Starke?

Nazadnje urejeno:

GrandFelix

Fizikalc
15. feb 2011
1.453
0
36
Uffff Salzburg, lepo mesto, sploh v decembrskem času! Midva sva bila in sva jedla, kjer sva pač postala lačna in našla tam eno gostilno. Nikoli ni bila ne vem kaka pretirana cena, meni se je zdelo vse v mejah normale glede na to, da je bolj turistično mesto, sva pričakovala večje cene. To je bilo 2 leti nazaj, mogoče je danes že kaj dražje, ampak dvomim.

Drugače pa imaš štante pa Bosno in pa kartoffel (ne vem kako se točno reče samo vem, da je krompir z nekim dodatkom, zakon!) zmaga!
smile-1.gif

der_Starke

Pripravnik
22. jun 2010
881
5
18
Vzhodna - MB

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Citat:
Uporabnik GrandFelix pravi:
Drugače pa imaš štante pa Bosno in pa kartoffel (ne vem kako se točno reče samo vem, da je krompir z nekim dodatkom, zakon!) zmaga!
smile-1.gif

Bosna oz. kot rečejo jodlari, bozna
grin1.gif

So pa ti štanti na christkindlmarktu fajn, hrana je zelo dobra, pa še kak deci kuhanega poleg in je doživetje odlično
smile-1.gif