Pohvalno za tak način "reciklaže". Tega bi lahko bilo več. Seveda bi se potem prodalo manj novih nadomestnih delov. Kar pa ni všeč trgovcem s temi deli.
Citat:
Uporabnik Rambo013 pravi:
Citat:
Uporabnik visek_izobrazbe pravi:
Kaj pa avtoodpadi? zadaj za Qulandijo v Novi Gorici je en tak, ki te zadeve odkupuje in prodaja nove&rabljene rezervne dele. Tudi iz tega naslovas. MIslim da se je poleti oglaševal na Radio1, mogoče se še. Žal ne vem kako se kliče, ampak lahk pobrskaš, pa preveriš. Vem pa da odkupujejo tud take zadeve kt je tale tvoj
Jung
Samo če se strinja. Npr če se je hotel avta tako ali tako znebiti.Citat:
Uporabnik luciano pravi:
Če ni kriv, se mu škoda prizna iz povzročiteljeve police. Zavarovalnica je ocenila, da je škoda večja kot je vrednost, zato mu je priznala totalko.
Za tak denar je tako ali tako brezveze ga njim dat. Sem jim pred leti zapeljal vozen avto za odjavo in sem vprašal če mi kaj ponudijo. Odgovor je bil 0 in sem potem samo vprašal kam jim ga zapeljem ker ga bodo potem zgolj z viličarjem premaknil, ker ga bom obral kolikor ga bom lahko in kar se mi izplača (metlice, varovalke, žarnice,ipd)...Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
Citat:
Uporabnik Rambo013 pravi:
Citat:
Uporabnik visek_izobrazbe pravi:
Kaj pa avtoodpadi? zadaj za Qulandijo v Novi Gorici je en tak, ki te zadeve odkupuje in prodaja nove&rabljene rezervne dele. Tudi iz tega naslovas. MIslim da se je poleti oglaševal na Radio1, mogoče se še. Žal ne vem kako se kliče, ampak lahk pobrskaš, pa preveriš. Vem pa da odkupujejo tud take zadeve kt je tale tvoj
Jung
Jung je rekel, da da 50€ ...kolikor sem razumel (nisem sam govoril z njim, na žalost), je bil hudo vzvišen in navrgel še celo, da smo lahko veseli, da nam toliko ponuja, da nam ne računa odvoza, ker bi bilo še manj ...
aja, bolj za šalo kot za hec, smo rekli v soboto, da vidimo, če vžge - ključ not, obrnem in takoj vžgal, kot da ne bi bilo nič narobe.
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Sem prepričan da lahko na prste ene roke preštejes totalne, kjer je zavarovalnica placala popravilo namesto totalko. Pa še to so vsi preko VIP dosegli popravilo.
A si predstavljaš da ,a premium avto ki je bil nov vreden 100 jurjev, danes je vreden 2 jurja (jih mečejo za teboj na avtonetu) zavarovalnica plača popravilo recimo 50 jurjev.
Ponudila ti bo jurja, če boš hotel dobiti kaj več, boš moral....
Vem za ljudi, ki so upali na totalko. Če ti pa ni do tega, pač zahtevaš popravilo. Totalka ni zakonsko opredeljen pojem in ekonomska upravičenost popravila prav tako ne; vračanje v prvotno stanje pač.Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Uslugo praviš?
Pa se ti zavedaš koliko je nekomu tak na trgu ničvreden avto vreden, če deluje in nima denarja za drugega? Pa po možnosti ga je še ravno poservisiral.
Še marsikdo je bil pošteno jezen/žalosten nad totalko, ne pa po tvoje navdušen, ker je za tisti denar lahko kupil le nepreverjeno podrtijo...
Vem za ljudi, ki so upali na totalko. Če ti pa ni do tega, pač zahtevaš popravilo. Totalka ni zakonsko opredeljen pojem in ekonomska upravičenost popravila prav tako ne; vračanje v prvotno stanje pač.