Kam gre Slovenija?

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.225
16.523
113
Citat:
Uporabnik reality pravi:
Goba kot ponavadi, se zajebavaš...... Če bo tvoj otrok na horsu, depresiji.. in duševno bolan...

me zanima če boš še tko pameten, kot si zdaj.......

Druge učiš morale, sam si pa tak... tipični komunajzer.......

ne zajebava se ampak je uporabil sarkazem, da bi s tem nekaj povedal... kar se pa morale tiče in osebnega obnašanja... se poznata v RL?

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.183
1.263
113
43
Citat:
Uporabnik reality pravi:
Goba kot ponavadi, se zajebavaš...... Če bo tvoj otrok na horsu, depresiji.. in duševno bolan...

me zanima če boš še tko pameten, kot si zdaj.......

Druge učiš morale, sam si pa tak... tipični komunajzer.......

Moj ne bo na drogah.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.225
16.523
113
glede na to da lahko med droge šteješ tudi kavo, pivo, TV, internet (oz. danes bolj FB).... boš pol povedu
tongue-1.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.183
1.263
113
43
Sej veš na kaj sm mislu :D Če bo tak kot jaz ko mi je edina droga sex pol se ne bojim ;D

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.101
6.286
113
blizu močvirne prestolnice
Ma ti si osel, tudi sam imam prepričanja, pa se zaradi svojih prepričanj ne bom odrekel otroku, seveda mi ne bo vseeno toda saj ne bom jaz živel z unimi.

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.142
14
38
Ksz...

Mene pa fascinira dejstvo kot je ze nekdo omenil, da gres pocit babo in se sebe. Zakaj ni frajerja, ki bi najprej pospravil kaksnega tajkuna? Predvidevam, da se ravno ne vozijo v blindiranih bemflah. Itak se bos pospravil, sedet ne bos sel. Res ne stekam.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.183
1.263
113
43
Jah baba ga cel življenje jebe, tajkuni pa smao zadnjih 5 let.

Patriot mislim da se nimam česa bat.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
a ni zanimivo..leta nazaj smo se smejal japoncem..spijo v nisah, delajonons top..dopusta nimajopo nekaj let skup..hahaha..in danes.

kdaj ej bilo bolje..ne vem..me ne gane..ampak zdravstvo pravi pocitek, umik od stresa in tega je prej bilo na voljo. danes pa..vsak sam ve

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.586
5.171
113
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:Zakaj ni frajerja, ki bi najprej pospravil kaksnega tajkuna?
Zato, ker ekonomska situacija ni nikoli faktor. Ko je želodec prazen, se človek bori za preživetje. Ko se pa bori za golo preživetje, se zlepa ne ubije.
Na drugi strani samo velika ljubezen lahko rodi veliko sovraštvo. Nikoli ne bo noben ubil nekega mogotca zaradi nekega sovraštva. Ker ga ni nikoli pretirano ljubil, ga tudi nikoli ne bo pretirano sovražil.
Zaradi ekonomske situacije se ubija samo v primeru, da je človekova izključna ljubezen denar in materialno imetje. Pa še tu se izkaže, da so najprej šli po zlu odnosi (mogoče tudi zaradi denarja). Ali pa je človek preprosto bolan.