Kakšna moč...

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.125
7.692
113
Izgleda, bolj te bik nabode,večji car si
bonk.gif
:

https://www.facebook.com/urbankingsfans/videos/1237735866256563/

Ljudje letijo po zraku, kot perje...

I

Izbrisan uporabnik #9334

Prvič, da sem prekinil predstavitev. Lahko se delaš norca iz ljudi, predstava za množico morda ... toda tole je neki mladoletni kolaž.

Pa če bi bil tam notri moj sin, mi verjemite, da mu snamem hlače in ga s pasom nažgem po nagi riti!
10.gif

Kam je šla kultura?

pocast

Pivovarski majstr
13. maj 2014
1.994
404
83
Mah vse te "igre" z biki in ostalimi živalmi...ne vem kako gre to še čez, klic pa tradicija, to bi morali konkretno kazensko preganjati.

wd40

Guru
10. dec 2007
2.874
797
113
Dokler žival (kle mislm bika) ne nastrada je čist okej prireditev. Če je pa kak retard manj... ¯\_(ツ)_/¯

B81

22. jul 2007
37.679
10.963
113
A misliš, da ga potem dajo nazaj v štalo? Imajo srečo, da bik ne ve, kako je v resnici močan...pa nobenega ni napičil, škoda 11 minut....
evil.gif

membrain

Majstr
4. jun 2014
2.863
283
83
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Pa če bi bil tam notri moj sin, mi verjemite, da mu snamem hlače in ga s pasom nažgem po nagi riti!
10.gif

Kam je šla kultura?
A misliš da so bili fotri od teh mulcev kaj boljši? Tole je dolgoletna tradicija. Bikoborbe so bile omenjene že v Epu o Gilgamešu :)

wd40

Guru
10. dec 2007
2.874
797
113
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
A misliš, da ga potem dajo nazaj v štalo? Imajo srečo, da bik ne ve, kako je v resnici močan...pa nobenega ni napičil, škoda 11 minut....
evil.gif

Ej, res ne vem kaj s temi biki, ki opravijo plemenito delo razbijanja retardov naredijo potem. Ne spremljam tega.

pocast

Pivovarski majstr
13. maj 2014
1.994
404
83
Žalostno da se ne izkoreninijo....sej pri nas so pred par sto leti tudi ženske in učenjake meli za spodkurt, pa se je k sreči to izkoreninilo.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik membrain pravi:
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
10.gif

Kam je šla kultura?
A misliš da so bili fotri od teh mulcev kaj boljši? Tole je dolgoletna tradicija. Bikoborbe so bile omenjene že v Epu o Gilgamešu :)
niso bile bikoborbe ampak vojne. bik je bila egiptovska vojska - pač njiov apis al kaj je že bil.

I

Izbrisan uporabnik #9334

.... mu mater!
10.gif
Kdo bo plačal tista polomljena rebra? Zavarovalnice? Če si jih norci adrenalinski sami, potem ok. Pa si jih ne!
Marsikdo bo tudi kripelj celo življenje, ob takem neumnem srečanju z bikom. Kaj mu je treba? Pa nam da ga bomo gledali? Krambergerjev sklad bo pa nazadnje denar nabiral zanj, bedaka!
10.gif

Naj gre raje na tire stat ter cug čakat, bo vsaj oornk dobil, kar si želi!
stupid-1.gif
In to onega, ob 14:35, tistega ekspresnega!

Nazadnje uredil moderator:

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.932
6.006
113
Citat:
Uporabnik membrain pravi:
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
10.gif

Kam je šla kultura?
Če dolgo počneš neumnosti, to še ni avtomatsko nekaj, kar je postalo dobro.

Darwin at work.