Kakšen stil oblačenja pri naspr.spolu vas pogreje?

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Men je recimo zelo seksi zdaj pozimi če ima kakšna ženska puli/majico na sebi, ki ima visok ovratnik. To mi že skoraj zavre vodo. Pa ne znam si razložiti zakaj....
redface-1.gif

W105_puli.jpg

Kaj pa vam? Kaj vas zagreje? Miniči? Oprijete majčke?

Nazadnje urejeno:

Akasha

Pripravnik
23. sep 2007
240
0
16
Ljubljana
ZELO mi je kul "urejeni rock/metal" stil za tipe (brez ekstremnih pretiravanj....nismo stari več 17) ,samo to ne paše vsakemu.

Pa tudi čisto običajen modernejši casual stil ali pa kake hude poslovne obleke so lahko super, če je prav izbrano...
aplauz.gif

Nazadnje urejeno:

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
oprijete kavbojke, + da ma dobro rit, pa ooprijete majcke, na dekolteje nisem niti posebno vrzen, ceprav vcasih, ajoj...
srce-1.gif

dovolj o tem

Sefan

Pripravnik
22. jul 2007
249
0
16
40
SG
kiklca, kaka sexy majčka pa (mrežaste) nogavice. Seveda je skor nujno da vse to poudari s štiklami
zmaga.gif

Druga varjanta, ki mi je nora je urejena poslovna ženska. Spet nujne petke

Nazadnje urejeno:

Dzexon

Pripravnik
3. sep 2007
946
0
16
Srajčke, najraje bele. To je tako fino odpenjat, pa naenkrat oprsje skoči ven.
redface-1.gif

Pa še hotke, veliko bolj kot tangice, recimo.

Drugače pa niti s starimi temnozelenimi in bruhrjavimi razvlečenimi ruskimi socialnimi puloverji nimam problemov, če so prave stvari spodaj. Sleči se da vse.
evil.gif

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Bolj športni in preprost stil. Razne petke in škorni s petkami men ne potegnejo.

NeGrA

Pripravnik
20. jul 2007
720
0
16
ja ja Kibibi, neki tazga bi blo kr uredu
wink-1.gif

Drgač pa kak športen, casual look ...

pa ne vem zakaj... ampak moški v oblekah (kravata, ...) me tut kr malčk... zmatrajo
evil.gif

sam v osnovi pa definitivno casual look... pa itak da je tut obutev pomembna... he he... da pa vidm kak znucan gojzar al pa teniske na kako šmensi obleko... hjooo...
shocked-1.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Kibibi, super okus
wink-1.gif

Drugače pa odvisno od človeka, kako zna nositi obleko.Recimo, če nekoga spoznam športno oblečenega, si ga težko predstavljam v poslovni obleki. In obratno; poslovneža si težko predstavljam v kakšnih strganih kavbojkah ipd.

Na splošno pa me najbolj pritegne športno-eleganten style {srajca, normalne kavbojke ali hlače} tudi poslovne obleke so mi njami.

Nikol pa ne pogledam tipe, ki furajo metalski, skejterski, narkomanski, rejverski, pankerski, preveč rockerski style... Mora že navzven kazat, da je normalen
smirk-1.gif

Sama imam enak stil, večinoma pa je bolj eleganten {plašček, škornji s peto, hlače ali malo bolj elegantne kavbojke -oprijete, seveda} in si zraven sebe ne znam predstavljati nekega skejtersko napravljenega tipa {kot partnerja..}. Ker bi enostavno smešno zgledala skupaj.

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
najlepše je zaj pozimi žensko videt v kakih sexi oprijetih hlačah popravljenih v kake visoke škornje (seveda špičake) ... zgoraj pa kaka oprijeta majčka ali pulover pa čez kaka visoka jakna al pa plašč

smile-1.gif

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Pri tipih mi je najbolj všeč casual look, majica na kapuco in seveda jeans + če se parfum nosi, potem tudi rahlo oblečen v diskretno dišavo. Obleke mi sedejo samo na blazno lepih, postavnih in visokih tipih, ostala velika večina mi deluje v obleki kot slon v trgovini s porcelanom. Tipčki v oblekah so mi večinoma tudi samo za gledat, ne bi pa jih uporabila.
grin1.gif

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Tale taprva slika od Kibibi bo kr v redu...lahko namesto polo majčke tudi kaj bolj oprijetega...zraven pa kakšne "patike" za prosti čas, pa zraven še kak omamen parfumček...mmmmmm....
cheer.gif

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
ko ženska omeni oprijeto pol se že ve, da pričakuje, da bo moški spodaj med bodybildersko telo ... seveda je realnost drugačna
grin1.gif

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Seveda pričakujemo lepo napeto telo s hribčki na rokah. Logično. Na birbauh nekako ne pašejo oprijete majčke. Tudi vi imate najbrž radi določene vrste hribčkov na ženski (pa ne mislim mišelink).
grin1.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Ja no, tudi če je kakšna mišelinkica, samo da niso štirje kolobarji okrog trebuha. Jaz priznam, ko se usedem imam eno mišelinkico ampak sumim, da bi izginila če bi delala malo več vaj za trebuh
tongue-1.gif

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Ena mišelinkica ali mišelinkec je najmanjši problem...še vedno lahko izgledaš seksi, tudi v malo bolj oprijeti zadevi...ko pa to preide v množino oz. iz mišelinke v balonsko stanje...potem pa oprijeto postane slaba izbira.

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
kaka čist mala mišelinkica ni problem ... se da skrit ... amapk vseeno je bolše če mišelink ni
grin1.gif