Kako zmešati cement?

duc

Zelenc'
9. jul 2009
4
0
1
JV Slo 468m n.v.
Ja kolk sem se pa nasmejal ob prebiranju celotne teme .... Pa še to na koncu od ostalih narodov ...

A ste opazil, da avtor teme ne piše več? Verjetno se otroc že guncajo, al pa on še vedno gleda v zemljo in grunta kaku skopat. Noben mu ni napisal da rabi lopato, kramp, karjolo, motiko za mešat, ajmar in 100l vode za beton, nekaj lesa, kladu, žeblje, vaservago (aja to je že bilo napisano)....
Odgovori po načinu skoplji pa mal betona vrzi niso za nikamor, ker je treba mal na varnost gledat, saj se bojo guncal otroc.
Tu je tu.

Morphey

Fizikalc
6. okt 2008
1.164
4
38
Maribor
Hvala vsem tistim, ki ste mi pomagali s pametnimi nasveti.

Gugalnica je postavljena, deca pa so se včeraj že malo gugala.

LP

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
Kakšen mešalec? Pomoje še lopate nima.

hysterical-1.gif
Dobra !

ON: kot vidim, si že postavil gugalnico. Super.

Mi je pa na pamet padla ena simpl ideja (OK, meni je simpl in uporabna):

pri takole simpl zadevah,kot je zgoraj (OK, za ene pač simpl) bi si lahko tudi praktično pomagali med seboj. Pa še kako
nahrung002.gif
bi lahko skup spili ...

No ?

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Ni tako hudo smešno. Sem naletel že na kar nekaj visoko izobraženih ljudi, ki so se preselili iz bloka v hišo in se jim ne sanja, kako kaj narediti, orodja pa seveda tudi nimajo.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.425
5.661
113
Al pa extrem v drugo smer......sosed na vikendici Dipl. Ing ........mreža na robidah proti ptičem postavljana z wasservago.......lesena provizorična ograja (življenska doba 5-8 let) proti kravam.....sešravfana z rostfrei vijaki.....

Postavljava z fotrom plošče okol bajte da je lepo....ziiip....takoj zravn poln nasvetov.....zakaj samo pesek...zakaj obična malta.......njegove pr njegovi bajti leplene z 300različnimi lepili pa superduper maltami proti zmrzali....pa jih je že najmanj 2x mu dvignl pa jih je mennjal
hysterical-1.gif

Fotr kdar kj dela pa da pride fukne kladu u kot pa gre na pir da se spoka stran
hysterical-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
to ni ni.

mam soseda nadzornika..državnih investicij..

pa je bajto zakopal 3 metre premalo..
pol so betoniral klet, pa je iz 16 ratal 160 kavdratov.

pa ma človk izkušnje, drka vse bosance po gradbiščih.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.637
3.090
113
v lokalni ostariji
jih poznam par ki so skopali 3 metre preveč... pa so bili in nadzorniki in svetovalci itd zravn
pa zidarja ki se mu je balkon podru (ker ni znal armature prav zvezat)

jebat ga... je razlika nizka gradnja s točnim kotiranjem, točnimi risbami ter visoka gradnja s "približnim" posnetkom...

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.425
5.661
113
Ne.....bo trd ratal v vreči zarad vlage...nekam ga daj kjer ni tolk vlažno