Kako zmagat, že napol zgubljeno?

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
No zadeva je taka, malkom se je spet usedel na,...

Ok, scena;

Dobima se pr meni; itak grem jaz po njo.
Zalijema flasko havane in kole z limeto, in po vseh "oh in sploh" "ti si dbest" scenah,
grema dalje v bližnje klube, še vedno (kao) malkom za njo glavni,... Uleti model (nem nič reko)
in se meni z njo, jaz pa z sokolegicami kaj so v bližini,... Zgineta za 5 min. 10 min. 25 min., jaz
gledam WTF? sktratka zmanjkata. Pred dobro uro mi je govorila kak sem najjači, kak haram,
da me opazuje od prej, bla bla bla, malcom ti pa tvoje fore, malcom, tu malcom tam,...

No punčeraljner zgine. Malo se mi jebe za eno 20 letnico, ampak, kazenska... To pa more bit.
Torej kraj, kjer cena nima meje. Kaj naj naredim da bo glava bolela? Ok. brata lahko dam pref00kat (sam ga nesmem, logo)
samo ni to to, lahko recimo nevem-kaj,... Niti slučajno tega nebom pozabil, tukaj morejo zadeve kresat,
na brate se nemislim spravljat, ker niso nič krivi pa še pošteni povrhu, tukaj ima da se z krvjo kri briše,...

Kaj naj bo ultimo kazenska? (dajte povprašat vaše največje demone, kar jih premorete)

(na faks katerega hodi, profoksira od sestrične mož, tako da = izpit to je rešeno, osredotočimo se
na ostalo polomanijo)

Hvala. (kak pa sem danes zgubo, pa kak bom pa po 3 dneh zmagal; pomalem = komaj čakam)

Nazadnje urejeno:

x5x

600.registrirani uporabnik
22. avg 2007
2.662
9
38
Ljubljana- okolica
Nabriš ji najboljšo kolegico.... če je že nisi seveda
evil.gif

re: samo tko da bo njej samo še o teb govorila...najjači
cheer.gif
si bo ženska zamisla...
sicer je standardna zadeva... večkrat slišana samo pomoje deluje..

Nazadnje urejeno:

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:

Uleti model (nem nič reko)
in se meni z njo, jaz pa z sokolegicami kaj so v bližini,... Zgineta za 5 min. 10 min. 25 min., jaz
gledam WTF? sktratka zmanjkata.

stari, dolgčas ji je ratalo, pa je mogla novega najjačega najt. ne morš ti kr z drugimi se začet bavit, pa po možnosti še tam eno najt, k jo bi nabrisal, ona te bo pa kar čakala ... to se ne dela. greš z njo ven, se zabavaš, se zabavata, gresta nekam na samo, jo obdelaš, daš lupčka za lahko noč, rečeš se slišima jutri in ... zbrišeš ...
evil.gif

maščuješ se ji lahko tako - res jo narajcaš, napol naga sta že, in ko bi ji mogu dat samo še hlačke dol - mah, ej, ne da se mi, vstaneš in greš ...
wink-1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
a to teb babe delajo? dajo tvoje hlace dol,pol pa "eh ne da se mi, pa zviznejo"
smile-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.958
6.987
113
Zmenta se pri njej. Jo nategni. Potem pa čim prej domov, pa nič kontakta več.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Zmenta se pri njej. Jo nategni. Potem pa čim prej domov, pa nič kontakta več.

Sem razmislil, zdaj ko sem med treznimi.

Poseksat, posnet, pol bo pa slovenski splet bogatejši za eno nagico. (zgubil sem telefon, kao)

Zdaj pa seveda poplava SMSjev, ampak ne odpisujem ,ker se še uradno nisem zbudil,...

Nazadnje urejeno:

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Peesda si nehuman
smile-1.gif

Dobra, hvala!

Zdaj itak prvo me 4 dni ni na telefon. Se ne javljam, ker sn telefon pozabil v avtu, s katerim je foter šel v nemčijo
(sma bla s fotrovim avtom, tako da ej ta varka že zrihtana), pol pa ta dogodek ignoriram, nič nebom rekel, pač
v smislu da sn bil preveč pijan pa oprosti (!!!) da sem sel domov,... Nova porcija; pri meni (tako vedno) se
usekama, pol pa jo domov peljem, ker grem jaz ven) ; "aja ti si hotla zraven it? sorry nisem vedel,..."

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Ma jaz bi jo dal na Ignore. Druga opcija pa je, da se malo poigras z njo. Ce do nje nic ne cutis, jo vlagaj dokler bo slo, ona se bo scasoma zalubla in potem lahko delas z njo kar hoces
smile-1.gif
))))