Sploh nevem, zakaj obsojate zaklep računalnika. Fak no, mora že imet zadosten razlog, da si želi zaklent PC. In glede na to, da ne živi pri njemu (predvidevam, da sta starša ločena in hči živi pri mati), stara tud tolk še ni, ker drugače bi s seboj nosila svoj prenosnik je že to zadosten razlog za zaklep.
Predpostavljam : Mati malo pumpa tmalo, tmala se spravi na računalnik in prešnova maile, slike, etc,etc. Fadil, 30letnik, na 20 let podlage, pa vrjetno ja ne mislte, da bo vsakič vtipkaval geslo za mail in mapo za slike nebo imel direkt na namizju. Simpl je pač comfort
Fadil : sej imaš postopek, ti kar zakleni.. Vem, kako je. Ti iz prve roke povem. Jaz sem bil tud firbčen otrok.. Nažalost (ali srečo ) preveč firbčen
p.s. V zgornjih sestavkih ni bil namen kogarkoli kakorkoli užalit...
!
Predpostavljam : Mati malo pumpa tmalo, tmala se spravi na računalnik in prešnova maile, slike, etc,etc. Fadil, 30letnik, na 20 let podlage, pa vrjetno ja ne mislte, da bo vsakič vtipkaval geslo za mail in mapo za slike nebo imel direkt na namizju. Simpl je pač comfort
Fadil : sej imaš postopek, ti kar zakleni.. Vem, kako je. Ti iz prve roke povem. Jaz sem bil tud firbčen otrok.. Nažalost (ali srečo ) preveč firbčen
p.s. V zgornjih sestavkih ni bil namen kogarkoli kakorkoli užalit...