Kako v UK brez dokumentov

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.609
3.974
113
Koprčan lahko pelje...

https://www.facebook.com/photo.php?v=10152989243662306&permPage=1

cheer.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.737
113
Pri 3.37 se mi zdi, da sem Mesca vidu v zeleni majci. Zgleda, da so kubanci
cheer.gif

bugmenot3

Pripravnik
21. mar 2014
862
-1
16
Torej, tukaj ne bom izvedel, kako bi lahko brez dokumentov prišel iz Fužin v Združeno Kraljestvo.

EmptyHead

Pripravnik
15. apr 2013
889
1
18
Saj pa ničesar ne rabiš za v anglijo ... en osebni dokument, pa še to po navadi prebivalcev članic EUja oz. držav v šengenskem območju ne preverjajo ... če te pa že in jih nimaš, ne te takrat pač ne spustijo dalje. Sem se z ladjo peljal iz francije v anglijo, pa niti ničesar nisem rabil pokazati, če tudi so pred tem vsi paničarili "maš pasuš oz. osebno?!", da vedno baje moreš to pokazati, pa če je še veljavna itd ... Prišli gor, oni so nas tam malo skozi oči pogledali, če je kakšen pacient sumljiv, pa so dalje spustili ...

Iti v UK iz slovenije je isto, kot če bi šel iz slo v nemčijo.

sdpa

Fizikalc
29. mar 2012
1.377
0
36
London
Obišči stran
Citat:
Uporabnik EmptyHead pravi:
Saj pa ničesar ne rabiš za v anglijo ... en osebni dokument, pa še to po navadi prebivalcev članic EUja oz. držav v šengenskem območju ne preverjajo ... če te pa že in jih nimaš, ne te takrat pač ne spustijo dalje. Sem se z ladjo peljal iz francije v anglijo, pa niti ničesar nisem rabil pokazati, če tudi so pred tem vsi paničarili "maš pasuš oz. osebno?!", da vedno baje moreš to pokazati, pa če je še veljavna itd ... Prišli gor, oni so nas tam malo skozi oči pogledali, če je kakšen pacient sumljiv, pa so dalje spustili ...

Iti v UK iz slovenije je isto, kot če bi šel iz slo v nemčijo.
A ti si rođen da nakladaš? Mislim, če pa kdo čekira dokumente v Evropi so pa to Britanci.. Razen, če si šel s kako posebno ladjo to ti.. Afriški begunci style
grin1.gif

bero1

Majstr
2. sep 2007
2.916
116
63
mb+ -20km
Sigurno je imel kolo, pa to, zato ga niso kontrolirali.

V UK ni šans, da prideš po legalni poti brez dokumentov, tak, kot je en omenil, niso v Schengenskem območju.