Kako uporabiti Handana6000

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.305
18
38
MB
pozdravljeni

Imam digitalno TV preko Telemacha. Sedaj sem imel Handana6000. Nabavil sem nov TV z DVB/C. Sedaj bi pa rad uporabil Handana za snemanje in PIP (kot drugi tuner). Bi to slo?

balts

Pripravnik
1. sep 2009
166
0
16
Bi. Koaks razdeli, enga v tv drugega v handana in je...
Še najbolje da si omisliš kak Harmony remote in narediš en activity, pa bo kot da je vseskupaj vgrajeno ;-)

predpostavljam, da tvoj tv ima PIP funckijo.

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.305
18
38
MB
Ja moj tv ima PIP funkcijo. Verjetno pa za takšno kombinacijo rabim dve pametni kartici? Jaz bi rad uporabljal vse funkcije TV-ja Handana bi pa uporabljal samo kot snemalnik in PIP. Harmonyja pa tudi že imam.
Torej bi moral vezati tako kot si rekel, ne pa tako kot je zdaj-coax v Handana in iz njega v Tv?

marc

Fizikalc
26. apr 2008
1.205
26
48
Za PIP mislim, da ne bo šlo, saj pri mojem Samsungu ne gre. Handan nima digitalnega izhoda, tako, da ga TV kot opcijo drugega kanalnika sploh ne vidi. Kot se je pisalo že v eni drugi temi, bi potreboval pretvornik iz scart v hdmi, kar pa pride cca. 50€.

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.305
18
38
MB
Citat:
Uporabnik marc pravi:
Za PIP mislim, da ne bo šlo, saj pri mojem Samsungu ne gre. Handan nima digitalnega izhoda, tako, da ga TV kot opcijo drugega kanalnika sploh ne vidi. Kot se je pisalo že v eni drugi temi, bi potreboval pretvornik iz scart v hdmi, kar pa pride cca. 50€.
Hmmm..če pa sem imel pred leti za drugi tuner videorekorder
confused-1.gif
, ki je imel scart-scart?

marc

Fizikalc
26. apr 2008
1.205
26
48
Ne vem kateri televizor imaš, za Samsunga so mi tudi na servisu povedali, da mora vhodni signal digitalen, kar pa pri scartu ni. Ko imam handana priklopljenega, mi ostane oznaka za PIP osenčena in je ne morem vklopiti. Če pa najdeš rešitev, ki ne bo stala 50€, bom tudi jaz zelo vesel.

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.305
18
38
MB
Ja Samsunga imam. Torej kaj bi moral priklopiti, da bi lahko upoarbljal PIP (dva TV programa, ne en TV program in recimo sliko iz DVD-ja)