Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
... pri novi instalaciji windowsov (xp)? Namreč, driver od mrežne očitno ni prijel, in jo ni instalirane! Mam everest program, in katere podatke morem poiskat, da bom dobu na googlu te driverje?
Device Manager, lastnosti mrežne, na zavihku z detajli ima PCI VEN in DEV kodo.
To poglej na http://pci-ids.ucw.cz/read/PC/ pa imaš proizvajalca in tip mrežne.
Z enimi nVidia mrežnimi sem videl nekoga imeti ful probleme. Kao dela, a nič ne dela.
Mislim da je bil oni stari z vgrajenim fireshitom. (firewall mu tudi pravijo eni)
Rešilo se je z instalacijo nekega drugega driverja (kot pa priloženi na CD-ju), se mi zdi. Ne spomnim se točno, žal, b'lo pred lleti.
mah... še zmeri ne dela. pa sm snel driverje iz original web strani od plate (biostar). pa ko sem kabel priklopil, se je celo lučka malo prižgala, sam še vedno... "cable unplugged"... damn.
Nimaš kaj znati. Vtakneš CD, zaženeš*, ko se pojavi desktop, klikneš na ikono firefoxa.
* - restartaš PC. Če ne "potegne" CD-ja, poglej, če ima kaki boot menu, ponavadi tipka ESC, F8 ali podobno, piše ponavadi na ekranu. Sicer pa BIOS Setup (DEL ali F2 ponavadi)
Z drugimi besedami, zaženeš enako kot Windows instalacijski CD.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.