Kako težko je zaslužit evre a zapravit jih je lažj

trust

PEPČEK 2007
2. maj 2008
2.023
0
36
20km iz Idrije
Živjo

Nasmehnila se mi je sreča in končno začel z delom včeraj, moram rečt, da je prvi dan vedno naporen a se sčasom zelo prilagodiš in delo je vedno zanimivo vsaj moja smer.
Zaslužim toliko kolikor pač lahko a sčasoma pomislim, kako težko je zaslužit evre kaj šele tako an izzi zapravit, ko pa so v Sloveniji taki stroški, da lahko delaš samo za streho nad glavo in položnice, kaj boš ap dal v usta pa ne evm. Žal moja plača nebi zadoščala na svojem niti za 20 dni. Ampak sem končno zadovolje, da sem dobil delo in da delam pa čeprav zaslužim bore malo. Čas bo dal svoje in imel bom priložnost se povzpet na bolj pomembno delovno mesto in s tem tudi zaslužek.

Joshua

Fizikalc
8. mar 2008
1.071
0
36
Ob stezi
Jah problem je da vsak samo nase gleda in kako bi čim več zaslužil, če bi podjetje lahko kupilo robota ki bi opravljal tvoje delo bi se takoj odločili za nakup, tebe pa odpustili, ker njih briga če lahko ti preživiš, njim se gre samo za dobiček

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ja no... sej tuki je bilo veliko predebatiranega o tem, pa kr nisi verjel, al kaj? sej vsi vemo, da ni lahko preživeti z eno povprečno plačo!

Welcome to the real world!

trust

PEPČEK 2007
2. maj 2008
2.023
0
36
20km iz Idrije
Citat:
Uporabnik Joshua pravi:
Jah problem je da vsak samo nase gleda in kako bi čim več zaslužil, če bi podjetje lahko kupilo robota ki bi opravljal tvoje delo bi se takoj odločili za nakup, tebe pa odpustili, ker njih briga če lahko ti preživiš, njim se gre samo za dobiček

bonk.gif

To, kar jaz delam nebo nikoli nobenega robota. Roboti so v proizvodnjah jaz ap ne delam tam.

Crna_Ninja

Fizikalc
25. dec 2007
514
96
28
Ti priporočam, da greš mal v svet pogledat, npr dost nam blizu, v Bosno. Pa si mal poglej kako ljudje živijo in kaj delajo pa se lahko samo čudiš kako preživijo.

Na vsake tolko morš mal okol pogledat, da vidiš kakšno je šele stanje drugod, in boš lahko veseu da živiš tukaj pri nam, kjer samo nonstop jamraš.

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
a moreš za vsako idejo svojo temo odpirat, a nimaš ti svoje in moderatorji te spet kr pustijo
jezen.gif

nehi že jokat pa stokat kakšno je življenje, pa to nam razlagat.

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Mene pa v vseh njegovih temah moti to, da ga ljudje, ki pač ne želite v temi sodelovati napadate, kar je čisti spam. In potem moderatorji opozarjajo njega in ga silijo, da piše v eno temo, vse ostale spamerje pa pustijo na miru.

Zanimivo.

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
a je treba 5x povedat kok je njemu hudo, pa skoz eno in isto lapat? pa v enmu dnevu 3 sorodne teme odpirat?

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
a je treba 5x povedat kok je njemu hudo, pa skoz eno in isto lapat? pa v enmu dnevu 3 sorodne teme odpirat?

Hm?
Ma ne vem. Če on čuti potrebo potem morda tudi... Če te pač moti njegove teme ne odpreš.
Jaz sem šel to temo brati, ker mi je naslov recimo temu zanimiv potem pa notri vidiš le spam takih kot si ti, ki ste morda (verjetno) temo tudi uničili.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Ti boš celo živlenje samo jokal. Pa stokal.

Nimaš izobrazbe, nremoreš naredit nekega resnega dnara, idi dilat, povprečen diler v četrt urnem delovniku naredi
med 200 in 300e, odvisno od dneva. Kokica gre super v promet, za vsak slučaj maš 2 jurčka na srtrani za odvetnika
pa is praktično nedotakljiv, le sistem rabiš dober.

Kupiš po 500 prodaš po 1200,...

Pa nehat že enkrat jamrat, ker sn dužn več kot ti letno zaslužiš, pa pol tok ne stokam kot ti,...

V_power

Fizikalc
15. sep 2007
1.935
0
36
Ljubljana
pa enim še vedno ni jasno da izobrazba ni vse
smirk-1.gif

v drugem podforumu je ena razlagala da ima "samo" 750€ plače pa VII. stopnjo izobrazbe, nekje pa dobiš 1500€ s "samo" IV. stopnjo izobrazbe (3letna poklicna šola).

važno da ti neko stvar obvladaš in da jo delaš z veseljem.

če si pa še eden izmed 50.000 ekonomistov (takšni ki so na hrvaškem odpovedali sodelovanje v raziskavi samo zato ker so v raziskavi zahtevali znanje iz ekonomije) potem pa ni čudno, da se ne moreš pogajati za višjo plačo

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
za vsak slučaj maš 2 jurčka na srtrani za odvetnika

2 jurčka za odvetnika rabiš, da te samo pogleda.
smirk-1.gif

Ne bluzi, če nimaš pojma.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Boš moram met hudičevo dobrega odvetnika, da ti bo dokazal, da nisi ti kriv, ker so preprodajal koko.

Zato pa pravim, da dva jurčka sta ravno za ošvrknit s pogledom.

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik trust pravi:
Citat:
Uporabnik Joshua pravi:

bonk.gif

To, kar jaz delam nebo nikoli nobenega robota. Roboti so v proizvodnjah jaz ap ne delam tam.

Za tvoje anketiranje ni treba robota, že ena skripta je dost
evil.gif

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Ti boš celo živlenje samo jokal. Pa stokal.

Nimaš izobrazbe, nremoreš naredit nekega resnega dnara, idi dilat, povprečen diler v četrt urnem delovniku naredi
med 200 in 300e, odvisno od dneva. Kokica gre super v promet, za vsak slučaj maš 2 jurčka na srtrani za odvetnika
pa is praktično nedotakljiv, le sistem rabiš dober.

Kupiš po 500 prodaš po 1200,...

Pa nehat že enkrat jamrat, ker sn dužn več kot ti letno zaslužiš, pa pol tok ne stokam kot ti,...

On bi lahko kej posadu pa vsako leto posušu pa prodal. Domaaaačeeee
grims-1.gif