Kako spremeniti jezik pri win xp?

Stupo

Fizikalc
28. mar 2009
1.334
0
36
Ljubljana
Zanima me, kako spremeniti jezik pri windows xp za vse uporabnike?
Windowsi so v osnovi angleški, po inštalaciji slo. dodatka v profilu administratorja pa se je spremenil jezik v slovenščino samo na tem profilu.
Kako lahko spremenim jezik tudi pri drugih profilih?
Pod control panel -> regional and language options ne najdem nič
redface-1.gif

Stupo

Fizikalc
28. mar 2009
1.334
0
36
Ljubljana
Nihče ne ve?
Sem probal na drugem računalniku in je zadeva enaka.
Poizkusill sem še odstraniti SLO dodatek in ga inštalirati na uporabniškem računu, na katerem ga želim imeti.
Meniji in vse je v angleščini, samo če odprem pa kakšno ikono na nadzorni plošči (naprimer system) pa piše v okno ki se odpre vse v slovenščini
crazy1.gif

Če naredim to v uporabniškem računu administratorja pa deluje tako kot mora in je popolnoma vse v slovenščini.
crazy1.gif

Stupo

Fizikalc
28. mar 2009
1.334
0
36
Ljubljana
Hvala za tale link, ampak pri meni pod zavihkom Languages ni opcije Language used in menus and dialogs, kjer naj bi se nastavil jezik.
Imam pa SP3 in inštaliran Slo. dodatek.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik Stupo pravi:
Hvala za tale link, ampak pri meni pod zavihkom Languages ni opcije Language used in menus and dialogs, kjer naj bi se nastavil jezik.
Kje pa si potem nastavljal ?

Dodatek: Aja, instaliral si in je takoj bilo slovensko, brez nastavljanja ?
Kaj točno si instaliral (ime fajla) ?

Nazadnje urejeno:

Stupo

Fizikalc
28. mar 2009
1.334
0
36
Ljubljana
Inštaliral sem slovenski dodatek za win xp pro, ime fajla je MUISETUP.EXE (Microsoft(R) Slovenian Interface Pack For Windows XP Professional feb.2002).

Zadevo sem že rešil tako, da sem drugega uporabnika izbrisal in ga naredil še 1x. Sedaj je pri tem uporabniku vse v slovenščini!
Hvala vsem za pomoč, ste dobili *****