Kako skopirati kontakte N95 -> N97 s privzetimi?!

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Mare2 pravi:
Citiram: ...pa Nokia guru si pa ne veš tega ??

Nokia guru pomeni le, da brezpogojno in brez meja zagovarja Teleray servis d.o.o. pri njihovih pongrutavščinah, saj veš tisto foro, da pride aparat v stik s tekočino.
smile-1.gif

Ne zagovarjam brez meja... samo s svojo glavo znam malo razmisljat... in imam kar dosti izkusenj z raznimi tehnoloskimi "igracami" ... S servisom pa nimam nobenih slabih izkusenj... oz. nic manj kot z drugimi servisi... Preberem pa marsikaj... Kako recimo nekdo pise na javnem forumu, kaj vse je pocel s telefonom... potem pa se celo napise, da bo pa na servisu povedal, da je samo od sebe crknilo... Vse te firme in servisi pa spremljajo take in podobne forume... sem preprican, da tudi tega... in potem samo se pocakajo, kdaj se bo nekdo prikazal s takim telefonom na servisu
hysterical-1.gif
...

Zelo malo je takih, ki bi po tem, ko so imeli dobro izkusnjo, to tudi delili z drugimi... ko pa se zalomi, pa so vsi po vrsti barabe, nategatorji in nevemkajsevse ...
smile-1.gif

LaUros

Pripravnik
13. feb 2008
327
0
16
Ljubljana
Jaz se strinjam z Jestom, delal sem par let v servisu mobitelov, tam kjer sem delal sta dva najbolj sposobna sla na Teleray, IMO je velika vecina napak posledica cloveka.

Zal je tko da imas potem 90+% nategunov, ki poskusajo vse mogoce, da bi se izognili odgovornosti da so ravnali z mobitelom (padec, tekocine -tudi take ki si clovek ne bi mislil, stisnjeni, prescipnjeni telefoni...), najebe pa tist ~10% ki je ravno na meji.

Nazaj na temo:
Moram pa priznati, da odkadar sem prisel z dopusta, se nisem poskusil, ker preprosto se nisem imel casa - se mi je nabralo dela cez glavo
smile-1.gif
ampak bom poskusil, na Zyb.com sem itak registriran ze leta. Matr, zelim si da bi Nokia imela moznost nekega XML, CSV ali karkoli podobnega, nekaj kar lahko urejas na roke...