Kako si zadeve sledijo po pomembnosti?

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
ksz.

točno to, ena najbolj glupih tem na alterju...

mozni sta samo dve opcije, ali ti je privlačen (telesna privačnost - ker v glavo itak ne vidiš v prvih dveh minutah) al pa ima denar (kar je seveda tudi varljivo na drugo žogo). Vse ostalo spoznaš kasneje in nima veze v prvem štartu.

Georgie

chairman
1. sep 2007
982
0
16
Far Far Away
Moj univerzalni odogovor je naslednji:

- telesna privlačnost (op.: predvsem mislim tu na vizualno simpatičnost, obraz, privlačnost ostalih delov telesa je rahlo manj pomembna)

- inteligenca (op.: predvsem to, da se z neko osebo lahko pogovarjam praktično o čemerkoli kadarkoli, od neke največje neumnosti, pa do črnih lukenj, torej intelektualna, tudi čustvena simpatičnost, za kateri razna potrdila o doktoratih in druga še zdaleč niso pogoj!)

- ljubezen

- dober seks

- podobna karakterja (op.: zelo, zelo pomembno ... in se precej navezuje na naslednje točke)

- enake dejavnosti (op.: enake predvsem zunaj službe, glede službe pa morda celo zaželeno čimbolj različno)

- pripadnost

- denar (op.: mišljen je na splošno racionalen pogled na ekonomijo, kar je v bistvu povezano že s katero izmed predhodnih točk)

- dolgčas (op.: tudi dolgočasiti se je treba znati ...)

- ostalo (op.: marsikaj, neke vrste "temna snov", ki lahko vpliva na razpored katerekoli izmed prejšnjih točk)
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

missLavigne

Zelenc'
23. nov 2007
4
0
1
1. telesna privlačnost (to je absolutno prva stvar ki jo opaziš...če ti ni oseba simpatična,zakaj bi jo sploh želel spoznat :S)

2. podobna karakterja

3. ljubezen

4. ostalo (zvestoba, razumevanje, zaupanje) in pripadnost

5. inteligenca

6. dober sex

7. enake dejavnosti

8. denar

9. dolgčas

zdaj v redu??
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

Georgie

chairman
1. sep 2007
982
0
16
Far Far Away
Bonsoir! Ça va?
grin1.gif

No, me veseli, da se včasih najde kdo, ki odpihne prah s kakšne stare, zanimive in premalo izkoriščene debate ...

Zanimiv razpored. In če mene vprašaš, čisto v redu.
smile-1.gif

mojamura

Fizikalc
25. jul 2007
1.355
1
36
sLOVEnia
- podobna karakterja
- inteligenca
- ljubezen
- podobne pretekle izkušnje
- pripadnost
- dober seks
- smisel za humor
- da me zna potolažiti ko mi je hudo
- telesna privlačnost

Nekako takole...vendar vrstni red je težko napisati prav

Hazler

Pripravnik
3. sep 2007
361
0
16
Obišči stran
- podobna karakterja
- inteligenca
- dolgčas (na ta način da ni dolgčasa)
- telesna privlačnost
- ljubezen
od tukaj naprej jih je pa amlo težje razvrstiti
- pripadnost
- dober seks
- enake dejavnosti (služba, šport)
- ostalo (kaj?)
- denar

MackaGrrr

Pripravnik
4. nov 2007
376
0
16
Ko spoznavam potencialnega:
1. inteligenca
2. telesna privlacnost
Potem dolgo nic.

1. podobna karakterja
2. enake dejavnosti
3.dober seks
4. ljubezen
5. pripadnost
6. denar

Dolgcasa nism znala uvrstit...Z osebo s katero mam namen neki met, pac dolgcas ne pride v postev in nism vedla kam naj uvrstim. Denar mi pomeni pri partnerju manj kot nic, ce ga ima okej ce ga nima okej. Pozabl ste pa na to, kaksen avto voz
grims-1.gif

Osebno veliko bolj cenim to, da se z nekom zastekam, da je lepo tud ce nastane tista tisina da ves da je vse okej, in da poslusa kar mam za povedat ceravno kdaj samo cebljam in se zabavam, in da tudi on zna povedat se kaj drugega kot osnovne zadeve, obozujem ce je tip razgledan.
Telesna privlacnost mi je na drugem mestu, ce tega NI, tip tud kissa ne bo dobil od mene, kaj sele kej vec.

MackaGrrr

Pripravnik
4. nov 2007
376
0
16
Ja ane, sm ugotovila da so vsi napisal najprej ljubezen in potem seks...Sam men je ljubezen nekaj VEC, tisto kar pride ko se partnerja res dobr poznata ze dolg casa, in valda da prej tud seksata in se tud tko poznata, vesta kaj komu pase itd. Js lahko recem nekomu da ga mam rada, ampak to se ni ljubezen...Pr men je to tkrt, nevem, k se zjutri zbudim ob njem in ga gledam kako gol spi poleg mene in se zavem, da cutim neki vec, da je moj...Ne znam razlozit no. Ljubezen je pr men full povezana z zaupanjem, s tem da te nekdo sprejema takega kot si, da te pozna do obisti, ve da si kdaj muhast in tecen, ampak je vseeno s teboj tudi takrat, ti stoji ob strani in te razume...Ljubezen pomeni, da te nima samo za seks ampak je s teboj tud najboljsi prijatelj...Nekak tako si js predstavljam ljubezen.

Nazadnje urejeno:

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Te razumem ampak zgleda, da je potem pri tebi seks le še en "test", da vidiš ali partner pravi.

Dej macka oziroma Ana če se ne motim, se greva dati dol, da vidiva ali sva si usojena.
evil.gif

In obljubim, vedno ti bom stal ob strani ampak kot moški imam tudi svoje želje, navade in upam, da me boš tudi ti razumela, ko me kdaj pa kdaj ne bo domov v parih urah. Ali pa ko boš v stiski, jaz bom pa v dnevni sobi gledal šport na "big screen" tv-ju za katerega sem porabil 4 mesečne plače in tako sva preživela naslednje štiri mesce ob pivu (jaz) ti pa ob vodi, kajti kar naenkrat te je začela skrbeti tvoja linija, čeprav ti vedno rečem, da si lepa (ne glede na to ali sem psihično prisoten/odsoten).

MackaGrrr

Pripravnik
4. nov 2007
376
0
16
Ej ne stekas (no sej mene redkokdo, ti ne zamerm
grin1.gif
... Men je za zacetek zveze dovolj, da se mam z nekom lepo, da se mava stalno kej za pogovarjat, da je za hece, da se da z njim prezivet in da ti je zal, ko se poslovita...Nikakor pa se ne grem po kopitu fukfrendovstva, da bi samo neki mutila z nekom in seksala k zajklja, potem ugotovila da ma prekratkega in da zarad tega ne bom bla z njem...No sej ne verjamem, da me je zdej kdorkoli posteku ampak poskusla sm pac povedat...
Lahko bi pred seks uvrstila se ZAUPANJE...

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Sedaj je lažje razumeti tvojo lestvico, ker si malce razložila.

Zgleda, da imava oba na ta pravem mestu glavi, sam še ukrent je treba kaj.
evil.gif

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik MackaGrrr pravi:
....potem ugotovila da ma prekratkega in da zarad tega ne bom bla z njem...No sej ne verjamem, da me je zdej kdorkoli posteku ampak poskusla sm pac povedat...

Ja jst sm te poštekal. Praviš pač samo to da maš rada dolge
grin1.gif

Georgie

chairman
1. sep 2007
982
0
16
Far Far Away
Se strinjam s predhodnikom (s22b). Precej odkrita in realna razlaga.
grims-1.gif
Glede zaupanja ti pa kar svetujem, da storiš tako.

Nazadnje urejeno:

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Težko razvrstim po pomembnosti ker če nečesa od tega ni pol bo šlo težko:

pa začnimo
write.gif

- privlačen videz (urejenost, dobr geštel, lušn obraz, izžarevanje pozitivne energije...)
- smisel za humor (ne posilen ampak ob pravem času)
- toplina (da se vid da ni neka hladna preračunljivka)
- dobr seks (pri men gre ponavad to kar hitro, ker ponavadi se ne gre zadržat, ko te zadene, da bi bla najprej sam prjatla bla, bla...)
- zrelost in intelekt (da ima obnašanje na nivoju in se da normalno sklepati kompromise)
- aktivnost (da je vedno za kej počet)
- finance (da ni neka obubožana, da bom mogu jaz prevzet vse stroške... pa s tem pokaže tudi, da se je sposobna za nekaj potrudit in poskrbet sama za sebe)

Kot sem že napisal to niso po vrstnem redu ampak more bit koktejl vsega tega. Eno brez drugega ne gre.
zmaga.gif