Kako si zadeve sledijo po pomembnosti?

trancek007

Pripravnik
26. sep 2007
51
0
6
Kakšno zaporedje je (bilo) pri vas pomembno, ko ste spoznali / spoznavate novo osebo nasprotnega spola? Kaj vam je bilo v različnih obdobjih bolj pomembno in kaj bolj privlačilo? Če bi bilo potrebno razvrstiti naslednje atribute, kako bi jih razvrstili? Kaj je bilo najprej?

- telesna privlačnost
- dober seks
- inteligenca
- denar
- podobna karakterja
- enake dejavnosti (služba, šport)
- pripadnost
- dolgčas
- ljubezen
- ostalo (kaj?)

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
-podobna karakterja (se pravi,medsebojno ujemanje, da se lahko z njim pogovarjam, mu zaupam,...)
-ostalo (zvestoba)
-inteligenca
-telesna privlačnost
-ljubezen
-dober sex
-ostalo (puščanje dovolj osebne svobode)
-pripadnost
-ostalo (občutek varnosti)
-enake dejavnosti
-denar
-dolgčas

Kolikor izgleda tole vprašanje enostavno, sploh ni,....je kar težko razporedit tele zadeve v nek vrstni red, ker so dejansko vse precej pomembne (telesna privlačnost in ljubezen sta pri meni recimo predpogoja za dober sex in posledično sta po moje pred postavko dobrega sexa
confused-1.gif

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Tipson mora bit:
1. lep
2. pameten
3. bogat.
grin1.gif

Ista valovna dolžina tudi pomaga. Prva stvar je pa (žal ali ne) rajcig izgled. Ta prioriteta se menda spremeni z leti, ampak pri meni nič ne kaže na to. Kvečjemu obratno.

trancek007

Pripravnik
26. sep 2007
51
0
6
Me zanima kakšen odgovor bodo dali moški (predvsem kar se tiče zaporedja ... inteligenca, ljubezen, sex,. ..)
smile-1.gif

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Pri meni bi bil tak seznam, ko bi iskala nekoga za avanturce,..fukbuddya
redface-1.gif
Misliš, da ti bo tvoj lepotec celo žvljenje tako privlačen, da bo lahko čez 10+ let še vedno ena od osnov njegov videz? Pa recimo,da se odloči za napačno finančno naložbo in dinarčki skopnijo? Kaj potem? Menjati?

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
grisbi, ne razumem, zakaj bi rabla tak seznam za fukbuddyja? ni dovolj da ti dobro zgleda pa zna onegavit?

zakaj se mora bit zravn pameten in bogat?

ma... zenske...
bonk.gif

pri meni mora zenska dobro zgledat, pa dobro seksat. pol so pa na vrsti skupni interesi pa razumevanje.

@kdosemjaz... bogat?? presneta lovaca. take bi najraje izkoristu, pa naslednji dan postavu pred prag
cheer.gif

Nazadnje urejeno:

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
ksz...

jst pa sploh ne vem kako bi razvrstila tele predloge, ker je zelo zelo težko. so določene stvari k so enako pomembne, so določene stvari k sploh niso pombne. Itak pa v RL pride čisto drugače, kot si mi želimo in zamišljamo
smirk-1.gif

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Citat:
Uporabnik alexx_ pravi:

grisbi, ne razumem, zakaj bi rabla tak seznam za fukbuddyja? ni dovolj da ti dobro zgleda pa zna onegavit?

zakaj se mora bit zravn pameten in bogat?

Pozabila, da ne znate brat misli
grin1.gif
Replicirala sem bolj na tole,...

Citat:
Uporabnik kdosemjaz pravi:

Prva stvar je pa (žal ali ne) rajcig izgled

....da je pameten je pa samo velik plus, ker mi je to že od nekdaj bil ful rajc,..sej vem, da se najbrž neumno sliši, samo mi je ful hudo sedet pa poslušat privlačnega moškega kako razmišlja na glas, mi doživeto, tudi s kretnjami razlaga kaj bi on recimo spremenil, pa argumentira kako se on z nečim ne strinja, pa da po možnosti medtem še koraka gor pa dol po sobi...ajej, kaj bi mu delala
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Če je glupa ko točak, bi rad videl, da je inteligentnejša, pa da se da kej pogovarjat z njo... Če je hlod v postelji, bi rad videl, da bi bila bolj divja in boljša v postelji...., ...glede denarja, pa imam izkušnje, da so težje za prenašat tiste s preveč denarja (razvajeno, otročje, vse po njihovo...), kot tiste s premalo (skromne, pošlihtano v glavi, odrasle)...

Čisto odvisno od situacije.... V splošnem, pa je pomembna telesna privlačnost, podobna karakterja, dober seks, pripadnost, ljubezen.... ne v napisanem vrstnem redu.

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Sej te tri lastnosti so bile bolj karikirane.
smirk-1.gif
Ampak vseeno ostajam pri privlačnosti kot prvi kvaliteti (ne lepotec, ker ne prenesem cukra, temveč neka kemija), pamet je itak samoumevna, ker mi nikoli niso potegnli tisti z omejeno/kratko pametjo, denar je pa vedno dobrodošel, se pa preživi tudi, če ga ni v izobilju. Smo v 21. stoletju, pa vsak po svoje služi. Bi mi pa res mogoče bil čuden občutek, če bi zaslužla veliko več kot moj tip. Mogoče sem res za časom.

Swifthead

Pripravnik
14. avg 2007
366
0
16
LJ
www.mercedes-amg.de
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Če je glupa ko točak, bi rad videl, da je inteligentnejša, pa da se da kej pogovarjat z njo... Če je hlod v postelji, bi rad videl, da bi bila bolj divja in boljša v postelji...., ...glede denarja, pa imam izkušnje, da so težje za prenašat tiste s preveč denarja (razvajeno, otročje, vse po njihovo...), kot tiste s premalo (skromne, pošlihtano v glavi, odrasle)...

Čisto odvisno od situacije.... V splošnem, pa je pomembna telesna privlačnost, podobna karakterja, dober seks, pripadnost, ljubezen.... ne v napisanem vrstnem redu.

skoraj nebi mogel bolje povedati.

PODPIS

P.S. - če ma Merklo je zame zelo.....hmmm sexy.....torej mi to pove da je uspešna (torej tudi pametna), ima okus kaj je vredu in kaj ne, pa ponavadi še pol dobr zgleda......take ženske so pa pol itak v postlji čist hude!!!!!!!!

Dzexon

Pripravnik
3. sep 2007
946
0
16
Kolikor ga poznam, bi on raje kar ostal v garaži in merklo v auspuh.

Nazadnje urejeno:

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113

- ljubezen
- telesna privlačnost
- dober seks
- inteligenca

Tele stvari so mi nekako podobno pomembne, s tem da se potrpeti tudi kakšna odstopanja, če je na ostalih področjih zadeva ta prava.

Ostalo je pa bolj tkotko

- denar (mi tudi najmanj ni pomembno, za dostojno življenje imam tudi sam dovolj)
- podobna karakterja (včasih se nasprotja še bolj privlačijo)
- enake dejavnosti (služba, šport) (glede službe mi je res čito vseeno, glede športa je pa že fajn če vaju isto zanima, samo ravno tako ni neko merilo)
- pripadnost (a to ej mišljeno v smislu zvestobe? Dokler je ljubezen tako kot mora biti tudi s pripadnostjo ni problemov)
- dolgčas (wtf?)

trancek007

Pripravnik
26. sep 2007
51
0
6
A damo še en parameter v enačbo? 8 ur spanja na dan, 8 ur v službi, 1 ura v službo in domov = ostane še 7 ur + vikendi za življenjske zadeve, prijatelje, familijo, ...

Vrstni red še vedno ostaja enak?
smile-1.gif

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Jst se kr z Ibiza Driverjem strinjam. Je pa itak res, da vsako obdobje veze prinese drugačne prioritete in včasih je treba malo potrpet in se prilagodit trenutnim razmeram. Z glavo v zid nabijat je itak najbslabša izbira.
wink-1.gif

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo

Najprej telesna privlačnost. Če tega ni, je lahko tip še tko oh in sploh, pa mi ne bo potegnil. Pol seveda, ko se mal spoznata, je zelo dobro, da sex štima, sicer spet ni nič. Kakšna inteligenca oz. prej razgledansot. Podobna karakterja samo v smislu, da si želita istih stvari, potem sledi pripadnost....in ja dnar je čist na konc, je pa skor na prvem mestu, da je tip samostojen in zna skrbet zase. Brez tega je lahko še tak lepotec, pa leti k knof z gat. O zvestobi ne bom zgubljala besed.

Je pa tko, da nam človek zadogaja, ko ga vidimo. In to je pravzaprav prvo, ker ga po vseh ostalih lastnostih ne poznamo.

mp_63

Pripravnik
30. jul 2007
480
0
16
Z duhom povsod...
Uf, res je težko razvrstiti po pomembnosti. V random vrstnem redu (ker so vse skoraj enako pomembne): Ni nujno, da popolnoma drži, vendar sta medsebojna privlačnost ter tista surova strast povezani z fizičnim izgledom ter karizmo. Kaj ima oseba v sebi, kaj izžareva in kako zna svojo zunanjost ½nositi½. Tu je še spoštovanje, ki se pa razvije s časoma, ko osebo spoznaš bolje in posežejo vmes globja čustva. Brez ljubezni iz obeh strani seveda tudi ne gre. Zelo pomambna je pri meni iskrenost, kar pa se vse težje najde in potem taki kot jaz, izpademo kot dinozavri
hysterical-1.gif

Tako nekako. Težko ja vse popisati, ker tudi dve osebi nista enaki ter zato se prioritete kdaj tudi malo zamešajo...