daj 1 pameten razlog zakaj?Se en naivnez. Ne, on nas bo umetno drzal na visokih stevilkah z manipulacijami dokler ON ne bo odlocil, da gredo lahko dol.
daj 1 pameten razlog zakaj?Se en naivnez. Ne, on nas bo umetno drzal na visokih stevilkah z manipulacijami dokler ON ne bo odlocil, da gredo lahko dol.
Ker je po naravi diktator in mu je to v užitek. Hinavec pač. Poglej samo koliko demokracije ima v lastni stranki. Se je v zadnjem letu kje kdaj oglasil kak njegov poslanec (res jih je precej debilov v njegovih vrstah, pa jih je v času opozicije nonstop pošiljal pred kamere, sedaj so izgubili vse pravice do samopromocije)?daj 1 pameten razlog zakaj?
Obup in osamljenost pogosto prežene že samo objem. Tega se zavedajo tudi v eni od italijanskih bolnišnic, kjer bolnikom s covidom-19 in njihovim svojcem omogočajo varen stik med dolgotrajnim okrevanjem. Na okvir vrat so pritrdili plastično ponjavo s posebnimi rokavi in nastal je oddelek za objemanje. Pobudnika sta zdravstvena tehnika, ki sta ugotovila, da videoklici niso več zalegli in da so pacienti postajali vedno bolj potrti. Zdaj sta poskrbela za nepopisno srečo, saj ganjeni svojci ne zmorejo ustaviti solza.
Jp, poleg tega pa samo pogledas, kdo je njegov novi minister za zdravje. Aja, ga niKer je po naravi diktator in mu je to v užitek. Hinavec pač. Poglej samo koliko demokracije ima v lastni stranki. Se je v zadnjem letu kje kdaj oglasil kak njegov poslanec (res jih je precej debilov v njegovih vrstah, pa jih je v času opozicije nonstop pošiljal pred kamere, sedaj so izgubili vse pravice do samopromocije)?
Benti, še per je brez okusa.
Tolk jih rajš nam. Sicer bi me pa itak zavedl, da sm umrl za posledicam korone. Dons tud pjača ni več za nič kriva.Prvih 10 ja, potem pa je OK...
Poizkusi s šnopsom - hruška, sliva, mešano, ...Benti, še per je brez okusa.
Men je mel Jameson okus po čip Hoferjevi vodkiPoizkusi s šnopsom - hruška, sliva, mešano, ...
Vsaj malo popeče
In kakšen minus ali plus bi to bilo za tebe?Tolk jih rajš nam. Sicer bi me pa itak zavedl, da sm umrl za posledicam korone. Dons tud pjača ni več za nič kriva.
Brane, ne nabijej brezveze, če ne veš kva je sarkazem.In kakšen minus ali plus bi to bilo za tebe?
Pismu, kaj sem zamudilMen je mel Jameson okus po čip Hoferjevi vodki
Razen okusa pa vonja, samo še mal zamašen nos, pa še to je verjetn zarad tega, ker moram bit durh not. Jutr grem v hrib, pa če j kuj konc sveta. Mogoče je pomagala tud dvojna doza D vitamina, ko so se začel znaki.Pismu, kaj sem zamudil
P4pe, kako ti gre drugace?
Mislm/upam, da to men ne bo problem. Sem šel dons že 3x v 3 štuk gor dol, pa ni blo nobene panike zaenkrat. Bom vidu jutr.Znanec je tudi hotel v hrib.
Ko je na 3/4 stopnic se moral usesti, je to zamisel začasno opustil . Vsaj približno se je sestavil šele po dobrem mesecu .
Tekmujem sam s sabo.Raje kak dan podaljšaj mirovanje, saj ne tekmuješ