Kako se zredit?

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.370
5.646
113
Sej ni težko....sam kaj bodo krvni izvidi rekl na to
smile-1.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
mass gainer 2x na dan z mlekom in banano pa, če ga to ne poredi pol mu ni rešitve:)
kruha nej velik poje, večerja nej pozno...

Težko se bo zredil, če noče jest:))

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Brez telovadbe lahko s pretiravanjem pri hrani dobiš kilograme samo na nepravih mestih, tko da je sigurno boljš bit suh, kot da se nažiraš in maš velik trebuh pa celulitasto rit pa težave s rcem in ožiljem, ipd.. S telovadbo je najbolj pravilno in tudi najbolj zdravo.

lp

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
Brez telovadbe lahko s pretiravanjem pri hrani dobiš kilograme samo na nepravih mestih, tko da je sigurno boljš bit suh, kot da se nažiraš in maš velik trebuh pa celulitasto rit pa težave s rcem in ožiljem, ipd.. S telovadbo je najbolj pravilno in tudi najbolj zdravo.

lp
467716-post_slo.gif

Ira

Pripravnik
30. jul 2010
112
0
16
Pravilna telovadba in prehrana! Moj kolega je imel podoben primer, pri 190 je tehtal le slabih 70 kg, zdaj pa jih ima 82. Mogoče bi bilo smiselno obiskat kakšnega nutricionista. Žretje junk fooda in neaktivnost vsekakor nista rešitev :S

B81

22. jul 2007
37.617
10.910
113
To ni nič...najprej se mora telo navadit, da dobi več hrane v sebe...in to je kar takoj, ampak postopoma, pri obrokih začneš dodajat, morda se kakšen obrok še doda...če bi kar naenkrat začel fulll jest pa še preparate zraven, po moje to ni zdravo za notr. organe, ker je to šok (ko da greš po 5-ih letih ven pa spiješ liter Slave)...

Rejenje in hujšanje bi naj bil dolg postopek in traja več let, ker največji problem je spremenit način življenja/prehranjevanja.
Pri oblikovanju telesa pa je spet najprej prehrana, potem trening in spanje. J3b3no.
Torej sam bi začel najprej samo več jest, postopoma kakih 14 dni in potem začel trenirat, ko imajo 'mišice' od kod hrano vzet....

vanmarkus

Fizikalc
15. mar 2010
1.280
1
36
tam spodaj
šport, fitnes itd. in bo sigurno začel jesti dosti več, kot prej
užita htrana pa bo šla v mišice in ne v salo
pa čim bolj zdravo jesti in raznoliko