Kako se soočate s tem, da je imela vaša punca več spolnih partnerjev

Naske

Zelenc'
3. nov 2024
22
19
3
Načeloma mi je vseeno ali jih je pred mano imela 5, 10 ali 25... važno, da sem zdaj jaz in da tako ostane. Se je pa za bat takih, ki so imele 1 ali 2, ker taka jih bo še želela (99%)! Potem si ga pa najebal.
Smešno se sliši, ampak raje oženim tako, ki jih ima 10+ za seboj, kot eno tako ^^^^. Manj se sekiram, ni pa garancije, VEM. Babe so hudič.
Ker sanjarimo vsi, mi z izkušnjami in uni brez (te še posebaj)! Jih imam nekaj za sabo, pa bi jih še imel, če ne bi bil vezan. Tako je tudi z našimi ženami, jih je imela "samo" 2, ali pa 22, nima veze, obema bi pasal še tretji in 23i! To je dejstvo, ki se ga moramo zavedati. ;)

scorpion

Majstr
25. apr 2008
2.118
228
63
Evo, pa smo po toliko letih ugotovili, zakaj se lahko belim parom rodijo črnčki.
Žena se je iz porodnišnice vrnila s črnčkom, čeprav sta bila ona, kakor tudi njen mož, bela.
Možu je razložila, da ni imela dovolj mleka in je otroka v porodnišnici dojila črnka.
Mož je vprašal svojo mamo, če je to mogoče.
"Seveda je! Ko si bil ti dojenček tudi jaz nisem imela dovolj mleka, zato si dobival kravje mleko in zdaj lahko vidiš, kakšen bik si!"

jezek

Guru
24. jul 2008
4.104
1.752
113
Načeloma mi je vseeno ali jih je pred mano imela 5, 10 ali 25... važno, da sem zdaj jaz in da tako ostane. Se je pa za bat takih, ki so imele 1 ali 2, ker taka jih bo še želela (99%)! Potem si ga pa najebal.
Smešno se sliši, ampak raje oženim tako, ki jih ima 10+ za seboj, kot eno tako ^^^^. Manj se sekiram, ni pa garancije, VEM. Babe so hudič.
Ker sanjarimo vsi, mi z izkušnjami in uni brez (te še posebaj)! Jih imam nekaj za sabo, pa bi jih še imel, če ne bi bil vezan. Tako je tudi z našimi ženami, jih je imela "samo" 2, ali pa 22, nima veze, obema bi pasal še tretji in 23i! To je dejstvo, ki se ga moramo zavedati. ;)
Ni čisto res, baba jih rabi ene 10, potwm vidi da je vse en in isti qurac. Ce jih ima 30 do denimo 25ega leta ko jo ti ujagas....ne bo nikoli miru.

sad

Guru
24. avg 2007
21.705
10.336
113
A pa 25 letnice toliko seksajo?
A ni baje sedaj problem, da mladi sploh ne seksajo več?

Naske

Zelenc'
3. nov 2024
22
19
3
Ni čisto res, baba jih rabi ene 10, potwm vidi da je vse en in isti qurac. Ce jih ima 30 do denimo 25ega leta ko jo ti ujagas....ne bo nikoli miru.
Spet odvisno kdaj jo spoznaš, pri katerih letih... sam ne bi od svoje nikoli pričakoval in verjel, da jih ima malo za sabo, če bi jo recimo spoznal pri njenih 34ih.... predstavlaj si, da nima nekih dolgoletnih zvez za sabo, pa da je bolj umirjena (5 tičev letno, kar je hitro), pa da je spolno aktivna od 19. leta... 15X5 pa smo na 75ih tičih :O
Če pa rečeš, da jo je 10 decov na leto kresnl v povprečju seveda... smo pa na 150ih tičih. Preprosta matematika :)