Kako se nadišavite (deodoranti, parfumi, itd)?

raners

Majstr
4. mar 2008
2.815
439
83
Po mojem mnenju tema za prediskutirat za oba spola.. ;)

Vglavnem, zanima me, kako kaj uporabljate razne deodorante/antiperspirante/parfume/toaletne vodice/itd/itd/.. Skratka, kako se "nadišavite", oz. kaj vse uporabljate, da dišite cel dan?

Najbolj me zanima, kaj uporabljate za pod pazduhami proti potenju (predvsem moški)? Pred parimi dnevi izvedel razliko med deodoranti (ki samo dišijo) in antiperspiranti (ki zmanjšujejo znojenje), čeprav imam občutek, da napišejo že vse na embalaže, samo da se proda.. Raje uporabljate spraye ali sticke (gele)? Kaj bi rekli: bolj zašvičaš, če imaš pobrite podpazduhe ali kosmate? Old spice (najbolj reklamiran) ali kaj drugega?

Kaj pa parfumiranje? Kje se vse našpricate? Uporabljate bolj parfume ali toaletne vodice? Razlika med njimi?

Dik

Fizikalc
28. okt 2007
1.575
89
48
Od križišča mal naprej na desno
Borotalco spray ..... sem nedavno nazaj ugotovil, da mi še najbolj pomaga. Mogoče še rexona, razne niveje , axe...pa smrdim še preden domov pridem iz šihta :p
Parfumov, after shave, toaletnih vodic ne uporabljam. Old spice mi smrdi ko sv....

Fly

Guru
21. jul 2007
2.638
505
113
Jaz uporabljam gel nivea. Ne predstavljam si, da ne bi nekaj uporabil, če si cel dan od doma. Enkrat sem ga pozabil uporabiti in sem popoldan sam sebi smrdel, sploh če si kaj bolj aktiven

jezek

Guru
24. jul 2008
3.396
1.405
113
Pobrit svicas bolj, pa manj smrdis. Jaz cez vikend oldspice (kolobarim 3 okuse), med tednom mocno parfumiran deo spray drazje znamke. To je pri tusiranju 2x dnevno pozimi in do 4x dnevno poleti. Obcasno obvezno vsaj 12h brez deo, da koza malo zadiha. Pri mojih letih (nearing 60) se pocasi izgubljajo mošusne note....ampak se bodo pojavile cipresne in zemeljske...tako da bo treba menjat verjetno.

AndrejEnej

Guru
13. okt 2016
3.832
-1.069
113
145 km SZ od Opatije
Točno 4 poste je bilo treba, da je šla tema po klancu dol v 3 Pisane Matjetice :rolleyes:
Men je najboljši Borotralco original, ampak ne spraj, temveč roll-on
Za na jago pa Paco Rabanne 1 Million (če jih že nimam v kripto, tko kot povprečni alterjevec)

• Všeč mi je
Reactions: sajkek in jest5

jest5

Guru
18. avg 2007
25.927
-8.634
113
Točno 4 poste je bilo treba, da je šla tema po klancu dol v 3 Pisane Matjetice :rolleyes:
Men je najboljši Borotralco original, ampak ne spraj, temveč roll-on
Za na jago pa Paco Rabanne 1 Million (če jih že nimam v kripto, tko kot povprečni alterjevec)
Ja sej veš, to je alter. Treba je privleči komplekse z ruske teme, pa se posrati:zmaga:

Sicer pa se različno potimo, ter različno dišimo/smrdimo. Eni se lahko polijejo z 10 deodoranti dnevno, pa bodo še vedno smrdeli, drugim je pa dovolj tuš 2x na dan

• Všeč mi je
Reactions: AndrejEnej

jello

Guru
22. sep 2008
10.137
3.880
113
Pobrit svicas bolj, pa manj smrdis. Jaz cez vikend oldspice (kolobarim 3 okuse), med tednom mocno parfumiran deo spray drazje znamke. To je pri tusiranju 2x dnevno pozimi in do 4x dnevno poleti. Obcasno obvezno vsaj 12h brez deo, da koza malo zadiha. Pri mojih letih (nearing 60) se pocasi izgubljajo mošusne note....ampak se bodo pojavile cipresne in zemeljske...tako da bo treba menjat verjetno.
V sosednji temi praviš da je liter žganja na osem ur dela rekreacija. Đabe tebi vsa našteta kozmetika.

Schime

Guru
22. nov 2008
1.984
769
113
Prej sem uporabljal Oldspice (tist ko se namažeš) pa sem poflakal vse črne majce z njim. Beli fleki na majci, ki pa grejo z alkoholnim kisom lepo dol. Sedaj pa Nivea gel. Lepš diši pa ne pušča sledi.

matej_

Guru
25. okt 2007
2.123
654
113
zadnje case oldspice za namazat, pa en axe oz. se en drug parfum cez.
ce se ne namazem po pol ure smrdim.
borotalco je kul ampak ga res prehitro zmanjka pa se drag je zato oldspice trenutno najcenejsa opcija.
enkrat sem v hoferu kupu rolon se namazal, cez par ur dvignil roko pa sem ze smrdel.