Kako se drzat nazaj

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

nekdo

Pripravnik
22. jan 2008
949
2
16
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Pa ji še vedno po dveh letih recimo govorim da je lepa in seksi, pa da jo mam rad pa da je res nekaj posebenga...

Ni lepo, da ji lažeš, ko točno veš, da je sicer (verjetno) res lepa in seksi, vendar pa najbrž vsak dan srečaš vsaj tri, ki so bolj lepe in bolj seksi...
Res ni lepo.
Odkritost je osnova vsakega dobrega odnosa. In realizem, ne pa bluz...

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.088
448
83
45
dolenska
Si vse povedal, ko si povedal, koliko je stara
smirk-1.gif
.
Dejstvo: malo katera je res resna tja do 23+. Vsaj kar jih jaz poznam. Bab mislim.
Če si iste starosti, pol jo žgi kadar je na voljo. Če si starejši in bl resen, delaj isto
grin1.gif
, sam back up si išči.

B81

22. jul 2007
37.021
10.543
113
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Ljubezensko razmerje si očitno predstavljava povsem različno.
Ko si z nekom v resnem razmerju, potreba po dopustu v lastni družbi sploh ne obstaja. Ne rečem občasna zabava, večer ipd. (to z ženo še vedno prakticirava), ampak dopust?

In (po mojem razumevanju življenja), če bi ti svojo punco imel zares rad, potrebe po dopustu v svoji družbi ne bi imel, kaj šele, da bi tam gledal (in še kaj) za drugimi. Kar se mene tiče, kaj takega počnejo nezrele osebe, ampak to je samo moje mnenje.

Ali to skrivaš pred dekletom, ali dekle za to ve? Če punca za tvoje avanture ve in se z njimi strinja, potem vzamem prejšnje nazaj - očitno imata odnos, ki ustreza obema .

Evo to je to
467716-post_slo.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Ljubezensko razmerje si očitno predstavljava povsem različno.
Ko si z nekom v resnem razmerju, potreba po dopustu v lastni družbi sploh ne obstaja. Ne rečem občasna zabava, večer ipd. (to z ženo še vedno prakticirava), ampak dopust?

In (po mojem razumevanju življenja), če bi ti svojo punco imel zares rad, potrebe po dopustu v svoji družbi ne bi imel, kaj šele, da bi tam gledal (in še kaj) za drugimi. Kar se mene tiče, kaj takega počnejo nezrele osebe, ampak to je samo moje mnenje.

Ali to skrivaš pred dekletom, ali dekle za to ve? Če punca za tvoje avanture ve in se z njimi strinja, potem vzamem prejšnje nazaj - očitno imata odnos, ki ustreza obema .

No mogoče sem se narobe izaril, pod "dopust" sem mislil 2-3 dni ne zdaj celi teden ali ve. Seveda ve, da smo v taki sružbi samo "pridni", ki jim na misel ne pride, da bi skočili če plot
evil.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik nekdo pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Pa ji še vedno po dveh letih recimo govorim da je lepa in seksi, pa da jo mam rad pa da je res nekaj posebenga...

Ni lepo, da ji lažeš, ko točno veš, da je sicer (verjetno) res lepa in seksi, vendar pa najbrž vsak dan srečaš vsaj tri, ki so bolj lepe in bolj seksi...
Res ni lepo.
Odkritost je osnova vsakega dobrega odnosa. In realizem, ne pa bluz...

Meni je moja najlepša, če mi nebi bla nebi hodil z njo že 2 leti+.
Ok, logično da so topmodeli po tv res top of the top, samo vseeno je meni moja najlepša, karakterno, fizično, v vsakem
pogledu mi je naj. Sej pravim, nebi je mel če mi nebi bla. Sicer nevem kaj počne z mano spako, očitno ližem tak dobro,...

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
No mogoče sem se narobe izaril, pod "dopust" sem mislil 2-3 dni ne zdaj celi teden ali ve. Seveda ve, da smo v taki sružbi samo "pridni", ki jim na misel ne pride, da bi skočili če plot
evil.gif
Živi kakor ti ustreza, te ne mislim ne učiti, ne obsojati - kakor komu ustreza.
Samo medtem, ko tako živiš pazi, da ne boš s takim načinom koga prizadel (svojo punco, ki morda misli, da je zveza resna). Sicer ti privoščim vsako, ki jo popedenaš
wink-1.gif

Egonislaw

Fizikalc
12. dec 2007
2.600
-4
38
Mb
www.pkr.com
Če boš jo preveč na easy pustil, da s svojimi družbami okoli leta pa tudi ni vredu. Manj sta skupaj več ima priložnosti, da bedarijo naredi. In enkrat ko bo situacija taka pa taka se lahko zgodi, da se ne bo mogla upret oz. opazi kakega tipota, ki ji bo glavo zmešal...

Ne me narobe razumet-sem za to, da ma vsak partner nek svoj prostor ampak neka meja more bit do kod se lahko gre!

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik MaverickT pravi:
sploh po zadnjem ko sva bla skupej 80% mojega prostega casa...

1. Več prostega časa nameni sebi in svojim kolegom.

Citat:
Sem dobil eno luskano dozico nje, res je bil lep vikend, ampak potem se je vrnila v Bohinj in po parih dnevih mi pove, da ji je kul tam, ker se pocuti free, in da bi rajs vidla da jo za vikend pustim pri miru, pa pridem potem med tednom (ko bom imel sestanek na gorejskem). Takrat pa je v meni zacela utripat lucka: nekej je konkretno narobe, ce si ne zeli moje druzbe...

Če boš šel v Bohinj takrat, ko si bo ona želela, boš naredil "the grand mistake". Kaj boš ti hodil dol takrat ko ti ona reče, da njej paše, da prideš?
crazy1.gif
18 let mlado, pa te že poskuša vrteti okoli svojega prsta.

Moja napoved je, da bo šlo samo še navzdol. Ti se boš razbijal kaj narest, da bo ona kul, da bo njej kul..., namesto, da bi gruntal kaj delat, da bo tebi kul oz. vama.

Malo jo zignoriraj, samo pazi, da ne izpadeš užaljen cepec.
smile-1.gif
Nič ni narobe, če te vpraša...vse kul. Greš s kolegi na pivo in tudi pejd. Ob ljubljanici se da spočiti oči...gledat pa smeš pomojem?

MaverickT

Majstr
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
2.624
1
425
83
www.weekendwarrior.si
Situacija je takale... Vcer sem bil v Bohinju in se pomenil z njo o stvareh, ki so povod za takšno stanje... Sva našla en skupni jezik glede problema in se bova potrudila, da vsak naredi malo kompromisa, glede na to, da je še obema do tega, da bi ostala skupaj.

However, v sredo mam sestanek na gorenskem in jo šibam spotoma še pogledat. Tokrat "datuma" ni določila ona, ampak jaz.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.086
5.654
113
Pa a morš it zmeram sam "s kolegi na pir" ??? A kakih kolegic za kavo nimaš......mislm usaj tko da se mal spol spremeni pa da vidš reakcijo
wink-1.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.086
5.654
113
Drugač pa evo v vezi slab tedn......moja dans pršla iz Krka.....sva bla 3 dni frej.....5min nazai sms dubu....pa ji bom odgovoru čez kake cca 10min....da se ne razvadi...pa da mi ni treba skos odgovarjat....zvečer se pa etak vidva!

Pa veza štima ( vsaj za 1x) kot mora (tok, tok, tok
smile-1.gif
)...starost...22...jst 26

Nazadnje urejeno:

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
18 let stara ženska pa resna veza sta pojma, ki ne gresta skupaj... če ne prej, jo bo pri 22-ih začelo metat... Jaz bi užival dokler lahko..., pa si (naslednjič) raje kako zrelejšo našel.
smile-1.gif

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
Citat:
WaW, celo resen odgovor... Imam zgleda privilegije :D

Ja, se trudim + ugotavljam, da naju je najbrz minila zaljubljenost in bo treba zacet delat na stvari, ce bova hotla ostat skupej. Pocas se kazejo tiste drobne razlike, ktere vcasih niso ble pomembne, zdej pa jih ze kdaj dobim "pod nos".

Ma ne, ona kr dobro ve, da jst nimam tega problema...

Da zaljubljenost mine po parih mesecih?
ne-ne-1.gif

Upam, da si boš enkrat našel eno, ki bo cenila tvojo navzočnost in ti njeno. Če iščeš resno zvezo, to po vsej možnosti ne boš našel v njej, sploh glede na to, da je odlična predstavnica svoje starostne grupe.

Kot odgovor na naslov teme pa lahko samo rečem, da se jaz držim nazaj v službi, doma se pa ne mislim.

Nazadnje urejeno:
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.