Kako rešit problem z makarončki;

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
2
36
39
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Torej ful so mi všeč ti s pakla makarončki, nimam časa da 2 uri delam kosilo, pa si naredim te s "pakla".



Na problem naletim da se ta koncentrat ki je ala omaka nabere oz. ostaja v sredini makarona, čemu

sledi zelo zelo slan nerazkuhan okus (kot da bi vegeto žvečil) posledično zadeva ni za jest.



Vem da bi lahko kupil špagete, ampak brihta taka ko sem sem kupil 15 paklov teh makarončkov (cevke)

in nazaj nosit jih ne mislim, bek metat pa tut ne... (prvo porcijo sem kr spajku pofutral)



Je že kdo iznašel način kako to rešit?



Hvala za pomoč!



maestor mX
 
Nazadnje urejeno:

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
mal vode dodej, če že morš to sranje jest. drugač maš pa 100 in 1 vrsto omak v kozarcih, ki se jih samo pogreje. in je potem vsaj užitno
 

ales27

Pripravnik
12. okt 2007
72
0
6
Na začetku, ko dodaš vodo, fajn mešaj nekaj časa. Da voda tisto ven spere.
 

Sefan

Pripravnik
22. jul 2007
249
0
16
40
SG
Treba dobro premešat na malem ognju, da se to razkuha. So pa zelo dobri, če se da zravn še bazilika, kisla smetana, sir, kečap, čili pa origano...
cheer.gif
 

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Kakšni so ti makaroni? Si ne predstavljam. A je to Pogrej in pojej varianta?
 

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
40
Ti makarončki so tako narejeni, da jih samo streseš v vodo, zavreš in potem "kuhaš" 5 - 7 min in maš pripravljen obrok.
 

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Aja, tista pakunga. Za prežvečit je še (z Vegeto, se razume), ampak kulinarični užitek pa res ni. Pa že raje naredim po svoje. Itak imam narejeno v 20 minutah (mesno-zelenjavna omaka).
cheer.gif
 

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Hm, ne bi bilo potem bolje kar tapravo pašto narediti? Saj ti kaj dosti več časa ne bi vzelo, okus je pa neprimerljiv z pakungo, tudi če ga kao izboljšaš.
 

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Jaz v prvi vrsti ne vem, za kakšno "pakungo" se to gre? A nalima kdo sliko? {Makaroni vem kakšni so, cevke pač}
 

Babette

deklica
31. jul 2007
862
0
16
32
Ljubljana
Khm.. a tle na forumu res nekateri nimate okusa za dobro in slabo hrano.
Samo enkrat sem to kupila in nikol vec nebom, zanic za bruhat. Bljak!
 

Sefan

Pripravnik
22. jul 2007
249
0
16
40
SG
se strinjam v primeru če skuhaš tako kot kupiš; se pravi brez dodatkov ko sm jih prej napiso
 

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Aja ja, to pa poznam. Jaz sem enkrat jedla testenine z gobovo omako iz take vrečke {nisem 100% če je bila znamka Knorr} ampak sem na koncu mogla priznat, da je mamina domača omakica iz gob velikooo boljša {no, jasno
cheer.gif
}

@ avtor teme: Drugič si raje kupi z navadnimi špageti, ali pa metuljčki, pa ne boš imel teh problemov. Glede teh makarončkov pa, dovolj dolgo jih kuhaj, mešaj... Dolivaj vodo... Mogoče bo kaj pomagalo.