Citat:
Uporabnik futuristic pravi:
Gmail nima veze s Google Keep.
Sicer pa deluje takole, če imaš podatke vključene ali wifi:
Na telefonu napišeš neko beležko v aplikaciji Google Keep. Takoj ko zaključiš, se beležka sinhronizira online.
Če jo potem na računalniku na keep.google.com izbrišeš, se takoj odstrani tudi na telefonu.
Torej ni neke ročne sinhronizacije, ki bi jo moral sprožiti sam.
Je pa logično, da če nimaš povezave z netom, da se sinhornizacija ne izvaja in se izvede sync trenutnega stanja takoj, ko prideš do neta.
Malo sem se narove izrazil, ker imam ko sem prijavljen v gmail, tudi bližnjico do aplikacije Keep. Bolj pravilno bi bilo, ko sem prijavljen v Googlov račun
Ampak iz tvojega odgovora ne vidim rešitve za moj problem.
Se pravi, vse imam sinhronizirano. Potem po pomoti na telefonu izbrišem zapiske (nimam vključene sinhronizacije). Pridem domov, se logiram na računalniku v Keep, vključim sinhronizacijo in wi-fi. Kako se bo sedaj to sinhroniziralo? Če se bo iz telefona na računalnik, potem ostanem brez zapiskov še na računalniku. Če se bo iz računalnika na telefon, potem se mi na telefonu povrne prejšnje stanje z vsemi zapiski (to bi rad).
Ali "sinhronizacija" preveri čas zadnje spremembe v zapiskih in potem sinhronizira na tisto stanje?
Rešitev je v mojem primeru morda takšna, da ko pridem domov, še preden vklopim sinhronizacijo, na računalniku dodam en zapisek in potem sinhroniziram s telefonom? Tako bi dobil vse ibrisane zapiske, plus tega novega.
Ali deluje torej sinhronizacija na takšen način, ali jaz nečesa ne razumem?