Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Kako najlazje prenesem kontakte iz SE K800i na N95? Sem jih prekopiral na racunalnik z sony ericsson PC Suite samo ne najdem zdej zadeve...je kak lazji nacin?
Najlažje je naredit sinhronizacijo z Outlookom. Najprej narediš iz K800 na PC, potem pa narediš še sinhronizacijo PC -> N95. Dosedaj sem vedno to počel, ko sem menjaval telefone in vedno je delalo.
Še boljša varijanta je www.zyb.com, kamor exportaš vse svoje kontakte, smse in imenik iz katerega koli telefona in jih potem importaš v kateri koli telefon, pa še online backup imaš vedno
Citat: Uporabnik GSMobil pravi:
Še boljša varijanta je www.zyb.com, kamor exportaš vse svoje kontakte, smse in imenik iz katerega koli telefona in jih potem importaš v kateri koli telefon, pa še online backup imaš vedno
zyb je zelo priročna rešitev, spomnim se svojega prvega backupa imenika, ročno pretipkanega v wordov dokument (za vsak slučaj, če zgubim sim kartico). Mislim, da bi bilo zelo dobro, če bi nekaj podobnega, kot zyb ponudili kar operaterji sami.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.