Kako pregnati smrad iz pancarjev?

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Walda da ni prijelo če pa kant ni mel nabrušenih
hysterical-1.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Ampak če smrdi čevelj.... boš z novim uložkom dosegu 0
smile-1.gif

A? Sicer že par let nisem na smučarski sceni, pancarjev pa nisem sigurno že 10 let kupil ampak koliko je meni znano je pancar plastični gibljiv ulitek, notri pa je pač vložek ter okoli tapiciran. In koliko se spomnim se pri mojih pancarjih vzame ven komplet "oblazinjenje" in če menjaš to oblazinjenje pol smrada več ne bi smelo biti? A misliš da plastika smrdi?
smile-1.gif

DMX

Fizikalc
20. avg 2007
2.333
15
38
Citat:
Uporabnik HrabiaMol pravi:
Citat:
Uporabnik badguy777 pravi:
Fajn posuši čevlje , nato pa uporabi

800_3181730156032.jpg

Jaz bi še po par dneh ročno umil notranji del pancerjev v mlačni vodi z milom, dobro spral in posušil in ponovno posprejal.

Kje pa kupiš to?

v vsaki trgovini z obutvijo....tudi v Leclercu se dobi zadeva in ti jo priporočam, saj imam tudi sam težave s potenjem nog in ta sprej je prava bomba kaj se vonja tiče....cena = ca. 4€

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.372
5.646
113
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
A? Sicer že par let nisem na smučarski sceni, pancarjev pa nisem sigurno že 10 let kupil ampak koliko je meni znano je pancar plastični gibljiv ulitek, notri pa je pač vložek ter okoli tapiciran. In koliko se spomnim se pri mojih pancarjih vzame ven komplet "oblazinjenje" in če menjaš to oblazinjenje pol smrada več ne bi smelo biti? A misliš da plastika smrdi?
smile-1.gif

ne-ne-1.gif
školjka je plastična (kalup) not je pa pač buca......k da bi skibucko dal v plastičen kalup.......plastika.......pa pena.....boljši pancerji majo not ušite clo gel blazinice da ko notranji čevelj segreješ z toploto svojih nog se oblikuje po tvoji nogi da ne boli........

Amapk ko se ta čevelj 1x usmradi......sploh če ga po smučanju ne daš sušit....ti menjavanje uložkov ne bo pomagal.....k pr običnih čevljih ne.....

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.372
5.646
113
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Walda da ni prijelo če pa kant ni mel nabrušenih
hysterical-1.gif

Kante so ble nabrušene saj je mel nove iz štacune........pač malo $ malo muzike.....to so smučke za na steno....če hočeš kej prostor dekorirat v alpskem smislu.....

Probi zjutri praskat led iz šipe z mal tršim kartonom....tko nekak zgleda ko take dilce obremeniš na smučišču....am da se zmeram vrnejo v prvotno obliko za razliko od kartona
bonk.gif