Kako predvajati filme na HD TV ki so na zunajem HD

NoviC

Pripravnik
11. jun 2008
278
0
16
Imam zunanji Hard disk, gor naložene AVI, DIVIX itd filme. kako naj jih predvajam na FUO HT TV.. Povežem preko USB Hard disk in TV in izberem v meniju od TV predvajanje ali kako se tega lotiti?

Ali pa morem filme predvajati na računalniku in tega povedatu z TV....

Vse info dobordošle. Kupujem novo TV pa mi svetujte kaj vzeti da bom lahko predvajal filme direktno preko zunanjega HD...

Raven

Voodoo
25. jul 2007
749
0
16
42
Ja, sem jaz probal predvajat en filmček na seriji 8 - sicer domači filmček, zmontiran - pa me slika ni ravno prepričala - stalno je neki skakalo, malo štekalo...Da bi pa gledal nek film na tem - HD filmi so pomujem itak obup- pa raje metek v koleno. Je mogoče za na hitro nekaj pogledati, ala 5min..-

tako da, jaz ti raje svetujem, da sicer kupi serijo 8 - razlika med devetko je v grobem samo to, da nima "interneta", pa ene 300€ je cenejša - zraven pa kupi še en zunanji predvajalnik ala xtreamer, WD Live, imaš možnost podnapisov itd.... pa še več formatov podpira, kot TV, se mi zdi

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Citat:
Uporabnik Raven pravi:

tako da, jaz ti raje svetujem, da sicer kupi serijo 8 - razlika med devetko je v grobem samo to, da nima "interneta", pa ene 300€ je cenejša - zraven pa kupi še en zunanji predvajalnik ala xtreamer, WD Live, imaš možnost podnapisov itd.... pa še več formatov podpira, kot TV, se mi zdi
Tudi serija 8 ima "internet", razlika med 9 je predvsem v 200hz prikazu in tanjšem dizajnu.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
kot ja @Raven rekel. Kupi tv, ki ti je všeč in ne glej na to, kaj vse predvaja. Rajš daj tistih 100€ za kak media player.
Tej playerji v tv-jih so res bolj za okras in zavajanje folka. Kolega ima samsunga in se skor vedno najde kak film, ki ga noče predvajat ali pravilno predvajat. Na papirju je pa zgledalo vse super.
Še boljš pa je, če lahko kar na pc priklopiš tv.

decko

Pripravnik
17. sep 2007
144
0
16
Doma je samsung b650 in zna predvajati praktično vse filme, ki sem jih sprobal, tudi mkv format. Imam pa tudi priključen zunanji disk direktno na TV prek USB in dela brez problemov, bere tudi podnapise. Skratka zelo zadovoljen
smile-1.gif

gregaaa

Zelenc'
27. dec 2009
3
0
1
Da še jaz opišem svoj problem. Kupil sem LCD televizor znamke LG in pa model: 47LD750. Zdaj sem pa hotel pogledat en DVD-R film in ga predvaja pač po odsekih tak kot so deli filma v mapi VIDEO_ts shranjeni torej po pol ure se naloži nov del in vmes krajša prekinitev(približno 1s-2s). Ok to še bi šlo nekak ampak problem je ne delajo podnapisi in pa tudi slika ni tako velika kot bi morala biti. Zanima me torej kako naj pridem do podnapisov ali pa kako bi prišel v meni DVD filma in tam dalje vse ustvaril. Tile DVD ripi in tole nepomembno pa dela normalno.

Hvala.