Poslušaj, jaz sem hotel samo oz. zgolj korekten nasvet in ne vašega pametovanja. Če misliš/mislite da ste požrli svet če znate pravilno nafilat baterije ste pač v zmoti. Razni komentarji "to ni znanost" in podobni me ne zanimajo in pač niso zaželjeni in zato sem rekel da ti ni potrebno pametovat. Kar se tiče strokovnosti verjamem da si expert za baterije in akomulatorje (zakaj pa ne) ampak očitno ti svetovanje ne gre dobro od rok saj svetuješ nekomu (v tem primeru meni) ki ima doma nekaj baterij nakup profi polnilca. Razumeš zdaj kaj ti hočem povedat? Da toliko akku baterij kot jih imam jaz doma jih lahko za ceno polnilca kupujem do smrti. Skratka se mi investicija ne povrne. In še enkrat da boš lažje razumel ker vidim da imaš težave z razumevanjem, moje vprašanje je bilo kako shraniti rabljene akku baterije da bodo približno čez čas ostale v dobri kondiciji. Jaz sem dobil svoj odgovor, ti pa še kar dalje nabijaš o polnilcih in o tem kaj se mi bo zgodilo če ne bom imel specialnega polnilca
Me razumeš zdaj? Ni problem v meni, problem je očitno v tebi in v aroganci nekaterih tukaj gori.
Lp
Lp
Nazadnje urejeno: