Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
govori se o novih stb-jih, ki ne bodo delal več preko video porta ampak preko data oz. morda kaka mešanica (nisem dovolj tehnično podkovan). Kaj vse več bodo ponujal pa ne vem. Neki naj bi lahko tudi podatke z neta pobiral, sam ne vem kaj.
@all
prosim za pomoč pri nastavitvah xtreamer-ja za siol tv.
Sedaj imam en kabel razdeljen na dva (data in video). Iz modema gre direkt v switch. Iz switcha pa na xtreamer in v pc. Ali lahko samo surfam ali pa lahko samo gledam net. Kje je težava?
dajte mi povedat, če je tole dobro zamišljena povezava.
UTP kabla bi bilo skupno okoli 30m, navadnega telefonskega pa nekje 6m.
Katere kable bi vi uporabili v tem primeru za povezavo.
Gre se mi za to, da bi probal izničiti večino motenj katere lahko nastanejo, to pa zato da mi IPTV ne bi kockal za brezveze oz. zaradi slabega kablovja.
Ce je tisto na desni splitter, piotem vezava ni pravilna. Je telefon klasicen analogni (POTS), ISDN ali IP ? Ce ni splitter, potem napisi kaj je, ker "telefonski modem" ne pomeni nic.
Potem pravite, da lahko pustim teh par metrov navadnega tel.kabla 4-žilnega?
Ali je potrebno imeti cat.6 UTP ali je lahko tudi cat.5e? Ne bo nikakršne razlike?
Ne bo nobene razlike (tvoja internetna povezava ni 1 gbps, pa tudi 1 gbps dela cisto lepo na cat5e v normalnih razmerah).
Torej imas ti v bistvu IP telefonijo in na njej obeseni stari napravi ? Potem je taka vezava pravilna. Ce bi bil splitter (pred modemom), potem bi sli ti dve napravi direktno na splitter.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.