Kako pa kaj rekreacija? *DELETED* *DELETED*

Shai

Fizikalc
25. maj 2009
1.205
0
36
Danes za mano 4km, kolebnica in vaje za moč. Vso današnjo naživčkanost sem dala ven in sem spet ''happy camper''
grin1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik garner pravi:
Citat:
Uporabnik D_K pravi:

Hujšat je treba zdravo. jest vse, porazedlit obroke, predvsem pa zmanjšat vnos kalorij malo pod dnevno potrebno mejo. Temu se reče zdravo hujšanje.

Treba je hujšat zdravo, jest vse
bonk.gif
, večerja samo B, kalorični deficit, kar tudi počnem.
Zdej sem v obdobju izgube maščobe, ko bom precej že na cilju grem na maso in plačam letno članarino za fitnes.

Moj življenjski stil bo nekak tak, aktivni športnik, fitnes, zdrava prehrana, ....ala bel kruh, čokolada, sladke pijača, alko, hrenovke, pašteta itd je preteklost.

alko je očitno tudi prihodnost
hysterical-1.gif

Citat:
Uporabnik garner pravi:
Brat je pred kratkim kupu ugoden avto iz Bele krajine, dol je folk čist drugačen, full prijazen, avto sva z bratom šla gledat so nas domač povabl na pijačo, drug dan prideva po avto spet na pijačo tako doma, kot v gostilno (OFF: pozabte na zdravo življenje, ker nisem več na dieti sem dost kil zgubu).

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik Infernus pravi:

Potem tole:
<object width="425" height="350"><param name="movie" value="https://www.youtube.com/v/SRpbM9nzDcM"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="https://www.youtube.com/v/SRpbM9nzDcM" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></embed></object>

Jaz tega ne bi delal. Preveč rame trpijo. Da se takole zgoniš, moraš biti ooornk natreniran, sicer ti lahko že ob drugi vaji vrže ramo ven. Pa tudi sicer so nekatere vaje kr neki. Po moje je boljše takšne vaje kombinirati s kakšnimi dobrimi trenažerji, ker je pri takih vajah ob enem napačnem potegu lahko poškodba.

Sicer pa lepo, da ste takšni športniki ... Pediater, Infernus, jaka pa še kdo, sami neki hudi fitneserji. Me zanima, kako izgledate.
smile-1.gif