Kako ogovoriti punco na facebooku

hrci

Pripravnik
22. jan 2008
865
2
18
se kot pravijo 100 ludi 100 čudi, tak da na babe lahko vse pali, če si ji le všeč in zanimiv :D

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Citat:
Uporabnik novinec3 pravi:
Na koncertu pred tednom dni sem izvedel ime in priimek punce, ki mi je bila zelo všeč. Potem sem jo dodal na facebook, ona je to potrdila in pri tem je ostalo. Resnih skupnih prijateljev in znancev nimava. Kako naj sedaj nadaljujem? Nekih izkušenj s pecanjem nimam tako da niti ne vem, kako naj postopam. Kakšne ideje?

Jao ne tega sprasevat, ves kako je bilo vcasih k je bil doma en telefon in se je vedno javil kak foter in zasliseval kdo in kaj si ,danes k je FB pa kliknes nanjo reces "oj, dobr koncert je bil" ali podobno brezvezarijo in si ze v toku.

hrci

Pripravnik
22. jan 2008
865
2
18
ne dovolj
cool-1.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Ma videz je nekaj, samo to ne moreš furat večno. Moraš biti malo karizmatičen, simpatičen in zanimiv.

Za tistega, ki jo ima na FB pa ne ve kako bi. Poglej njene hobije, naštudiraj njeno aktivnosti, poglej kaj vse počne na FB. Poglej common friends, poglej razmerje ženskih in moških prijateljev, poglej število "prijateljev". Če vsakega papka sprejme, potem se boš moral bolj truditi. Poglej slike. Kakšne so? Ali išče pozornost? S kom je na slikah( pes, mačka, papagaj, prijatelji, morda potuje itd.). To so vse informacije, ki ti prav pridejo. Vtipkaj njeno ime na google. Hitro se najde ali je športnica, umetnica ali "hostesa". Na podlagi dodatnih informacij pa lahko začneš z ostalimi aktivnostmi. Konkurenca je velika, zato famozno vprašanje, a greš na pijačo, čedalje manj pali, ker ima že poln kur... pijač in dolgočasnih tipov. Lahko pa naletiš, da je deklica okoli katere še ni malo morje s trdimi tiči. Temu potem lahko rečeš blagoslov in sreča. Nič čakat.

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.655
450
83
uf-1.gif

Drugače pa fant.... ugasni ta računalnik, .... pa se začni malo muvat okol kjer se ona giblje.... po 6-7 urah ne boš več razmišlju kaj bi ji rekel, ko jo boš našel... ampak bo kr padlo iz tebe "pi_da, komaj sem te dočakal". Evo... pa je prvi stavk..... Drugi nej bo pa tak "zdej bi blo pa lepo, da mi delaš družbo na pijački, kes sem dehidriral ko sem se tod okol muval" . Od tukaj naprej, bo pa ona spraševala.... ti pa sam odgovarjaj ..... (no, to boš menda znal). Pa ne sprašuj, če ima fanta...ker ti bo rekla, da ga ima, potem boš pa spet za računalnikom visu
eni ste pa res za
10.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Faking jebači ...
bonk.gif

"pi_da, komaj sem te dočakal"
"zdej bi blo pa lepo, da mi delaš družbo na pijački, kes sem dehidriral ko sem se tod okol muval"

To je premalo odločno, glumiš nekega wannabe frajerja, se pa takoj spraviš v podrejen položaj.

Če nekoga ne poznaš, je najboljše bleknit nekaj skuliranega v duhu aktualnega dogajanja. Lepo se neopazno primuvaš do nje in rečeš recimo "mater, je danes vroče". Te pogleda, se nasmejiš in nadaljuješ pogovor. Sproščeno, simpatično, brez nekega siljenja in te ne bo nihče glupo gledal, pa če si še tako grd.

novinec3

Zelenc'
26. jun 2012
3
0
1
Punca je kar težak "kaliber". Ima 1000+ prijateljev, torej verjetno doda vse, dobro izgleda, zato ima na svojih slikah 100+ lajkov, komadov ne lepi na zid (nimam kaj lajkat, razen njenih slik, pa še te bolj redko objavi).
Ima 2 hobija, ki pa mi nista skupna.
Za FB jo je vprašal eden izmed kolegov, dodali smo jo pa vsi trije, ampak imam samo jaz posebne namene.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Klikn, blekn, pa bos videl kaj in kako in kolkrat se bo pogovor se kdaj pojavu, zgubit nimas kej med 1000imi ostalimi

jest5

Guru
18. avg 2007
26.153
-8.774
113
Prava mehiška telenovela
grin1.gif

Zdej pa bejš ven na pir, da si ohladiš glavo, ter zapecaj kakšno lušno na poti nazaj.

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.655
450
83
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:

Če nekoga ne poznaš, je najboljše bleknit nekaj skuliranega v duhu aktualnega dogajanja. Lepo se neopazno primuvaš do nje in rečeš recimo "mater, je danes vroče". Te pogleda, se nasmejiš in nadaljuješ pogovor. Sproščeno, simpatično, brez nekega siljenja in te ne bo nihče glupo gledal, pa če si še tako grd.
hysterical-1.gif
da ji pri -35 rečeš " mater, je danes vroče" pa da se ji še nasmejiš bo ona sam še oči obrnila in si mislila " še eden slinovc, ki je ugotovil, da se pri tej temperaturi ponavadi ne kida sneg" Kaj pa če dež pada?? A boš reku " u mater, kwa pada dž" ejj a misliš, da takšnih "aktualnih" stvari ni ugotovila sama??
Kar se mene tiče, je tema brez veze!!!! Sem hotu bit mal šaljiv, pa so eni prevelki "jebači" tukej. (web jebači)

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Eh, ne razumeš, kaj ti čem to razlagat.
smirk-1.gif

Jaz se strinjam z Barbarianom. Bejži proč hitro.
smile-1.gif

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.655
450
83
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Prava mehiška telenovela
grin1.gif

Zdej pa bejš ven na pir, da si ohladiš glavo, ter zapecaj kakšno lušno na poti nazaj.
aplauz.gif

zmaga.gif
ja res. nakbolše bo tako. Če prvič na poti nazaj nč ne zapecaš, se obrni in pejdi še enkrat na pir. Ponavljaj vajo dokler ne pade/š :p

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Glej, poba, ker si tukaj nov, ti lahko dam prijateljski nasvet. Objavi dekličin FB profil tule na Alterju, pa ti zagotovim, da boš dobil mnogo bolj koristne nasvete, kot doslej. Zaupaj nam, pomagali ti bomo splezati iz težav.

evil.gif

čigav alter praviš, da si ? /color]

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.655
450
83
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Eh, ne razumeš, kaj ti čem to razlagat.
smirk-1.gif

Jaz se strinjam z Barbarianom. Bejži proč hitro.
smile-1.gif
res mi ni treba
wink-1.gif

Sam zakaj bi pa fant šel proč?? Pa naj vadi osebni pristop ali pa FB pristop. Vaja dela mojstra...
grims-1.gif

Podobne teme

I
Odgovori
4
Ogledi
5.890