====== kako odstraniti

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Zgoraj desno nad okencom imaš možnost block, tisto klikni in ti bo adblock blokiral oglas.

scorpion

Majstr
25. apr 2008
2.056
204
63
Citat:
Uporabnik satelite_mike pravi:
Kako odstraniti to sranje ki mi v brskalniku podčrtuje neke besede, ko pa se približaš temu pa odpre neke reklame?
Znoru bom
smile-1.gif

To je zato, ker sprejmeš piškotke. Pobriši jih, pa ti ne bo več odpiralo reklam.

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Citat:
Uporabnik Janez_Krajnski pravi:
Ampak enak problem sem opazil tudi pri brskalniku Goggle chrome!

Žurnal ima takšen način oglaševanja... V vseh browserjih deluje na enak način (dobro mislim, da mora browser podpirati flash).

Lahko pa blokiraš oglas z adblockom->desno nad okencom imaš možnost "block", uporabi jo.

jab1

Pripravnik
17. feb 2014
242
0
16
To je virus/malware, ki se je namestil na vaš PC. Adblock bo kvečjemu omilil simptome.

Včasih se lahko deinstalira kot vsak program, v Add remove programs (Control Panel).
Le ime moraš poznati (SafeSearch ali nekaj podobnega sem sam nedavno odstranjeval).
Drugače se ponavadi vgnezdi v Chrome kot razširitev, če ne, pa kot plugin. Plugine vidiš če vpišeš naslov chrome://plugins

Za Firefox je podobno. Tu je so navodila za SafeSearch, za druge je podobno: http://malwaretips.com/blogs/remove-safesearch-toolbar/

Ne škodi tudi pogledati s kakim protivirusnim programom. Ali dvema.

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.491
847
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Jaz sem imel isti problem. Noben anti-spyware ni rešil problema. Niti ni bilo nič sumljivega med programi na nadzorni plošči, da bi pobrisal. Potem se se lotil razširitev v chromu in firefoxu (v oba se mi je zažrla ta nadloga). Ko sem vse "čudne" razširitve onemogočil in pobrisal (sploh ne vem kdaj in kako sem jih dobil, pa nisem ravno teleban za računalnike) je bil problem rešen. Je pa res, da se je ta zadeva skrivala za povsem nedolžnimi in imeni.
rolleyes-1.gif

marc

Fizikalc
26. apr 2008
1.206
26
48
Ko sem imel podobno težavo, je pri meni pomagalo to, da sem računalnik povrnil na obnovitveno točko preden se mi je pojavila težava.

ales74

Fizikalc
3. nov 2012
477
38
28
okolica MB
to so ene vrste reklam in nič drugega. delujejo pa tako da če greš z miško na podčrtano besedo se pojavi reklama

R0eSCGe.jpg

in desno zgoraj lahko vidimo pnudnika za te vrste reklam http://www.rewords.si/

ABP te reklame blokira. če jih ne pomeni da mu manjka filter in ga je treba ročno dodat.

Leon2007

Fizikalc
12. mar 2011
1.664
29
48
58
Horjul
Probaj klikniti zgoraj desno na vprašaj- v reklami- in potem na tej strani lahko izključiš prikazovanje reklam. Men je uspelo ugasnit reklamo od Facebooka na GPSUnderground strani.