Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Skoraj 100% je med dodatki oz. razširitvami. Lahko ima tudi čisto XY ime, recimo GetSavin, Coupons itd. Lahko dasta printscreen razširitev, pa da vidimo kateri je.
To nima nobene veze s plugini.. Nevem sicer na kak princip deluje, lahko pa disejblaš to z dvemi dodatki - adblock in flashblock. Na tak način imaš blokirane vse reklame..
SearchNow oz. nekaj takega je ime tega "dodatka" ... sem ravno prijatelju odstranjeval. Poglej toolbars, search providers, v control panelu ... povsod odstrani.
poglej še na računalniku pod Programs and Features, če ni slučajno SafeSaver? drugače se pa gor postavi z miško pa povej, kako je ime "programu" oz. temu sr4nju.
Preverjal sem vse, pa ne najdem nič od tega, kar je bilo omenjeno. Če kaj pomaga pri iskanju rešitve: Če se z miško postavim na zeleno obarvano besedo, lahko na dnu monitorja preberem naslednji tekst:
" http://slo-engine.intextad.net...mVrLTIyMzYwMQ==,MTAw,NDAxNzg1". Ugotavljam, da mi noče prekopirati celotnega teksta.
Ob kliku na besedo se pojavijo različne reklame: Zavarovalnica, Teekanne itd.
Upam da bo kdo uspel najti rešitev. Opažam pa tole zaenkrat le na straneh Zurnal24.
Imel iznenada identični problem v Firefox-u - podčrtane in obarvane besede z polno oglasi.
Odinstaliral Firefox, restart in na novo naložil. Pri nalaganju dobro pazil na vse ''kljukice'' in ostalo šaro.
Sedaj že kar tri tedne imam mir pred tem.
Verjetno do tega pride pri samodejni posodobitvi brskalnika.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.