Ja zdaj v redu dela, očitno ... v biosu mi je sicer zatežilo, da je spet na 2002 nastavljen, sem samo letnico spremenil na 2014 ostali dneve in mesece pustil takšne kot jih je nastavil bios ... šel v windows, tam pa sem spremenil na pravi datum. Sem takoj dal notri cd windows xp, na novo namestil windows, pa zdaj vse lepo dela. prej, če sem ga ugasnil, pa nazaj vklopil, je se vedno nazaj resetiralo, zdaj pa se ni, pa sem ga že parkrat ugasnil. Upam da tako ostane.
Mam pa problem edino pri brezžičnem omrežju. Na tisti uradni strani, ki si mi jo pokazal, sem si potegnil dol vse gonilnike, dva pa ne delata ali nista prava - brezžično omrežje - ni pravi gonilnik, pa tisti touch pad, da lahko tam na desni strani greš dol pa gor za premikanje po spletu npr ... pa tisti knof spodaj za levo, desno, gor pa dol.
Drugače pa zaenkrat dela vse super, samo wlan bi rad imel, da se kabla rešim.
Tudi prej ni delal Wlan. Sicer piše v navodilih za ta računalnik, da ima wlan pa tudi knof je gori za vklop pa izklob brezžičnega omrežja. Sem probal windows 7 gor naložiti, tolko da vidim, če bi našlo gonilnik za modem oz. brezžično kartico, pa mi 64x ne podpira, pri onem pa ni našlo diska, ko bi mogel namestiti gor.