Kako jo odjebat ...

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Zanimivo, da piše čas oddanega posta pri tebi 10:49, a pri meni je bila med branjem ura 10:48.
13.gif

Ma bom si raje njeno ime tetoviral na mojo k_i_t_o in potem s tem bingljal po mestu.
grin1.gif

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Zavleči si jo na belvi z namenom da jo rukneš... ko bota gori pa ji reči naj gre pogledat če ti gori zadnja luč na avtu.. pa samo gasa.
cheer.gif

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
Hm... bi se rad ti preprosto pohvalil, da te neka baba hoče, ali pa res nimaš jajc, da bi ji reku, da naj neha težit? Zakaj sploh odpisuješ na SMS-e? Zakaj je treba odpirat temo za tako traparijo?
confused-1.gif

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.049
3.564
113
41
Lj
A nam lahko še poveš kolikokrat si šel danes na stranišče pa povej če si šel na veliko al malo potrebo.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Tebe že dolgo ni nobena pogledala ali zakaj si že tako nasajen?
confused-1.gif

Sicer pa na veliko 3x, na malo pa se ne bi mogel spomniti.
bonk.gif

Lep večer še naprej!

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik matix pravi:
Hm... bi se rad ti preprosto pohvalil, da te neka baba hoče, ali pa res nimaš jajc, da bi ji reku, da naj neha težit? Zakaj sploh odpisuješ na SMS-e? Zakaj je treba odpirat temo za tako traparijo?
confused-1.gif

Evo, matrix, zanimiva istočnica!

Ne vem, meni je, po pravico povedano, težko poslati žensko kar v [censored], sploh pa ker vem, da se ti to lahko vrne kot bumerang. Zamislite si, kako fajn je, če vas ena ženska, ki vas čisto očara, zabije, da ji nehate težit. Ni lepo, ane? Mislim, da si vsak zasluži šanso, da se vsaj poskusi izkazat. Take lepe geste lahko po moje prinesejo še dosti pozitivnega v življenju. Če bomo vedno špilali nedosegljive bogove (čeprav Alerjevci dejansko to ste), bomo vedno drkali pred računalnikom. Tega si pa nihče ne želi.
cool-1.gif

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.049
3.564
113
41
Lj
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Tebe že dolgo ni nobena pogledala ali zakaj si že tako nasajen?
confused-1.gif

Sicer pa na veliko 3x, na malo pa se ne bi mogel spomniti.
bonk.gif

Lep večer še naprej!

Ustni izpit mam jutri
uf-1.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Citat:
Uporabnik matix pravi:
confused-1.gif

Evo, matrix, zanimiva istočnica!

Ne vem, meni je, po pravico povedano, težko poslati žensko kar v [censored], sploh pa ker vem, da se ti to lahko vrne kot bumerang. Zamislite si, kako fajn je, če vas ena ženska, ki vas čisto očara, zabije, da ji nehate težit. Ni lepo, ane? Mislim, da si vsak zasluži šanso, da se vsaj poskusi izkazat. Take lepe geste lahko po moje prinesejo še dosti pozitivnega v življenju. Če bomo vedno špilali nedosegljive bogove (čeprav Alerjevci dejansko to ste), bomo vedno drkali pred računalnikom. Tega si pa nihče ne želi.
cool-1.gif

dej če že nakladaš, vsaj tk onakladi da si ne boš nasprotoval. prvo napišeš da se nočeš kazat v javnosti z njo, zdej pa da si vsak zasluži šanso, da se vsaj poskusi izkazat.
bonk.gif

in dejmo izklopt možgane in se pretvarjajmo da bi recimo v neverlandu to blo res. se zdej pokaže kako ubogi v glavi si.

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
ksz

Sam jst pa čist štekam klosharja. Js tud ne morm tipu rečt, ej spel ne zanimaš me. Al pa da mu rečem ko me pokliče po seksu takoj nasledn dan; Joj sorry ampak premejhnga maš, ubistvu te nočm več vidt ker je seks 90% zveze... ne glede na to, kakšna je zveza. Če mu rečm, da sva lohk prjatla, si bo to eetaq narobe razlagau; Aha okej pr njej je treba it bolj počas, pa se pol prlizuje pa kr upa pa kr rine, pa kr probava... Ma pejt ti mal u rt.

Mislm res... Težko je to. Če ne odpišm na SMS, to ni dovolj dobr znak ker mam pol slabo vest k ne odpišm. Okej, napišm kej bolj hladnega sam kaj če tip ne dojame in kr bluzi s poljubčki naprej? :* :*

Ne zažge niti če rečm da me tud ženske zanimajo, se tip še bolj napali...

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Tjaša, tebi se vidi, da si še "v špilu", ostali so očitno že čisto out. A kaj čmo, takle mamo.
smile-1.gif
Drugače pa dobro napisano, te čisto razumem!

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Kko to mislš v špilu? Js sm se nehala špilat že kr dolg časa nazaj... srečno oddana pa to. Sam vseen, vem kko je to če ma človk mal srca.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Dobro no, biti srečno oddan je relativno, ker lahko vedno pride mimo kakšen, ki te še bolj očara.
wink-1.gif

Pa tko, se mi zdi, da še reagiraš na te bolj najstniške scene, medtem ko hočejo drugi izpasti povsem izkušeni nedosegljivi outlaw bikerji.
evil.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Aja to zato pišeš k te nism sprejela na FB med virtual friendse... Jah sorry, js ne tekmujem v tem kdo bo mel več frendov. Sm bolj za kvaliteto kot kvantiteto.

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.049
3.564
113
41
Lj
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
ksz

Sam jst pa čist štekam klosharja. Js tud ne morm tipu rečt, ej spel ne zanimaš me. Al pa da mu rečem ko me pokliče po seksu takoj nasledn dan; Joj sorry ampak premejhnga maš, ubistvu te nočm več vidt ker je seks 90% zveze... ne glede na to, kakšna je zveza. Če mu rečm, da sva lohk prjatla, si bo to eetaq narobe razlagau; Aha okej pr njej je treba it bolj počas, pa se pol prlizuje pa kr upa pa kr rine, pa kr probava... Ma pejt ti mal u rt.

Mislm res... Težko je to. Če ne odpišm na SMS, to ni dovolj dobr znak ker mam pol slabo vest k ne odpišm. Okej, napišm kej bolj hladnega sam kaj če tip ne dojame in kr bluzi s poljubčki naprej? :* :*

Ne zažge niti če rečm da me tud ženske zanimajo, se tip še bolj napali...

Kok pa si jih že pustila zarad premejnih penisov ?

PNG

Fizikalc
24. jul 2007
1.109
5
38
papua nova gvineja :)
Ja sej ni nujno, da rečeš 'spel se' na neprijazen način. Kakorkoli pogledaš njegov primer, je končna posledica to, da on nič ne želi imeti z njo. A ni pol enostavno najbolj elegantno reči 'sori, ampak nisi mi všeč/me ne zanimaš'. Če ne dojame zlepa, je pa pač preveč tupa in ni škode, če jo drugič zavrneš nekoliko bolj grdo, surovo (''baba smotana kerga dela 'nisi mi všeč' ne štekaš'').

Življenje je sestavljeno tudi iz zavrnitev, takšnih in drugačnih. In pravzaprav podaljševati agonijo tako na eno kot na drugi strani, pač nima smisla
ne-ne-1.gif
Bolje hitro in učinkovito končat zadevo, pa je.

aja, pri premajhnih tičih pa pač najdeš kak drug razlog-npr. men to ni to, pa čeprav se je šele začel razvijat. Kaj čmo, ne moreš modelu še bolj zbit (verjetno že tako nizko) samozavest glede tiča. Pa čemu imeti slabo vest? Pač teb to ni to - ne moreš pomagat, če ti velik (oz. vsaj večji) tič veliko pomeni
grin1.gif