Kako ji povedat?

North_face

Fizikalc
31. mar 2008
1.500
0
36
www.alter.si
Ravno na to sem pomislil, ko sem bral tole (povsem mimosunjeno) temo.
Recimo, jest mam tud nekaj vprašanj za vas, strokovnjake, ampak ker VEM, da zadeve lahko rešim sam, vas ne bom obremenjeval s tem. Mislim, "kako pustit punco/ fanta" je pa res "štala" problem. Sploh po dobrem letu dni.

Drugač se pa situacija da rešit na več načinov. Izbral si je sicer najbolj human način, a še vedno obstaja upanje zanjo. Ona je prav zato tako mirno prenesla vse to, ker upa, da enkrat (ko se gay strezni) bo še neki iz tega. Druge opcije ni. Oziroma je. Tud ona ma že nagledano za vnaprej, sej menda ni tupa.

Če bi se jo hotu za stalno rešit, je edini način, da ga enkrat vidi z drugo v nekem kočljivem položaju. Iz izkušenj alterjevk itak vemo, da nobena ne bi prenesla, da je druga violina in bi sama spokala. Seveda poudarjam, tega ne bi vedel, če ne bi bral izkušenj naših vrlih alterjevk ...
evil.gif

Isaac

Pripravnik
24. jul 2007
118
0
16
42
ksz....
Sem prepričan da je ona že dalj časa razmišljala, da bi ti dala konc in verjetno dobila kakšen dober nasvet na katerem drugem forumu.
Izbrala si je pa super taktiko. Tebe je preplašila s tem, da ima že vse naštudirano za skupni lajf, da se boš mogu zresnat,bla bla bla. To taktiko je izbrala zato ker te pozna, da nisi tak da bi se že zresnil in da se boš preplašu.
Puf vabo je vrgla in žrtev (ti) se je ujela na to vabo. Zdaj bo pa lahko brez slabe vesti si takoj našla novega j**** (mogoče ga že ima) ker si ji tak al tak ti dal konec. Na konc koncu sta pa oba srečna, ona ker lahko gre danes že končno k drugemu in ti, ki boš sedaj spet odprl nov post v smislu "Kako ji povedat,da ......

Happy end :D

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Ah no, mogoče je pa pač hladno reagirala ker še ni čisto ziher kaj se je pravzaprav zgodil... in jo bo sunlo čez par dni, tisto ta hudo. Kakorkoli, itak se mi smili ampak še bolj bi se mi smilila če bi bila v zvezi z nekom ki je nima več rad, tako da.. Izteklo se je prav za oba, ne glede na to, kaj je ona poštudirala in kakšen je bil njen plan v ozadju, ne?

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Tole tudi jaz mislim. Ženska je odreagirala tako, kot je v očeh moškega to najboljš. Verjetn je hotla naredit mal slabe vesti pr fantu in pustit pečat enkratne ženske. Prišlo bo zanjo in bo hudo. To itak. Je pa tok, da tega ne bo pokazala. Svaka čast

North_face

Fizikalc
31. mar 2008
1.500
0
36
www.alter.si

Čudn, a ne? Tole vajino je blo napisano še predno ste ženske vklopile možgane ... res pa so uporabljene druge besede, priznam.

Citat:
Uporabnik North_face pravi:
Drugač se pa situacija da rešit na več načinov. Izbral si je sicer najbolj human način, a še vedno obstaja upanje zanjo. Ona je prav zato tako mirno prenesla vse to, ker upa, da enkrat (ko se gay strezni) bo še neki iz tega.

Nazadnje urejeno:

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
če bi bilo njena ljubezen pristna, bi se babi zmešalo in bi se ji naredil konc sveta, at takoj. tako pa.... ozadje je precej drugačno. ampak okej, sam da je mimo :S

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Ja sam da v najinem primeru ONA NE UPA da bo še kej iz tega, ampak se je pač sprijaznila v tistem momentu ko ji je to povedal - MORDA pa bo prišlo za njo in ji bo hudo, močno pa dvomim da bo lezla za njem. Nevem zakaj to dejansko vsi tipi mislijo, da si mal olajšajo ego? Zame (in za večino deklet) je bivši z razlogom bivši in ma, da se mi nikol več ne pojavi v mojem življenju, ne glede na to kdo je koga pustil.

jest5

Guru
18. avg 2007
25.960
-8.674
113
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
Zame (in za večino deklet) je bivši z razlogom bivši in ma, da se mi nikol več ne pojavi v mojem življenju, ne glede na to kdo je koga pustil.
Se zelo motiš. Za večino žensk je bivši dejansko bivši le, če ga ona pusti. Pa še takrat kakšna prijokca nazaj.

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Dobr, js sm itak dokazala kle na Alterju da ne spadam med večino...
hysterical-1.gif

Med kakšno večino - o tem pa RAJE ne bi.
evil.gif
LOL

North_face

Fizikalc
31. mar 2008
1.500
0
36
www.alter.si
Ne bi rad užalil kake nadpovprečne uporabnice, ampak jest se dvakrat strinjam z Jestom5. Tako v prvem, kot drugem primeru.
Prvič, ona še vedno upa, da ne gre zares, verjemi mi, TT, in drugič, biti nekaj posebnega ... saj veš, kam strpajo posebne ljudi, a ne, TT?

Nazadnje urejeno:

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Jezoos... OK, da ne bo kdo posredoval linka v Lj Polje, da razložim na kratko kaj sem mislila s tem svojim stavkom; zame je BIVŠI bivši, ali sem ga pustila jaz ali on mene, se ga ne taknem več, ne kličem ne nič. Kot da ni nikoli obstajal. Enako naredim, če bi me on nazaj kontaktiral, ignor dalje. Če je konc, je KONEC.
Okej, jasno zdej?

tomi

Guru
1. sep 2007
18.595
9.813
113
40
MB
ne leti na tebe,

opažam tukaj, da res ob čisto vsaki priložnosti se najde neka skrita agenda pa niti ni važno pri moških al pri ženskah .. se niti ne čudim da ni več kake pametne punce tam zunaj
grin1.gif

North_face

Fizikalc
31. mar 2008
1.500
0
36
www.alter.si
Joj, no, Marija (da ne omenjam njenega sina, again) !

Poglej, nihče ni rekel, da ti nisi oz. si taka. In, da nisi odločna. Ampak zamisli si x situacij, nekaj ti jih ruknem tukaj:

1. punca pusti fanta .. itak, da ni šanse, da pride nazaj
2. tip pusti punco, ker je ne mara, mu preseda .. itak, da ne bo šla nazaj, če ne zarad druzga, zarad ponosa (oz. razuma) To ji seveda ne poskuša razložit sam, ampak prek dabest frenda ...
3.punca zaloti tipa z drugo .. itak, da ji dvigne pokrovko, ne bo šla nazaj, pa da jo jeb** ... OK, če bi jo prej dobro, bi mogoče še šla nazaj
evil.gif

4. tip je bolj tko-tko ... za en šit ..itak, da išče bolje

In zdaj še grandfinale:

5. tip jo narahlo odpika, skorajda se že opravičuje, potoči četrt solze, pade v namišljeno komo (mu je tko slabo zarad tega, tko slabo se počut, da koj vzame dva persena), jo povabi na pijačo, ene parkrat poboža po roki (bognedaj drugje, ker pol mora spet od novga), jo tolaži, jo posluša (prej je itak ni, zdej jo bo, ker ma koristi od tega) ... skratka, če prevedemo prek translatorja v ženske možgane ...

"UAUUU ! tale me je pa res mel rad. Kva čem jamrat, čez en teden bova itak skupi !!
srce-1.gif
"

No, pa povej, če se točke 1-4 kej razlikujejo od 5?

Nazadnje urejeno:

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
LOL, kar se tiče 5. primera - jaz ne bi dopustila takega obnašanja od nekoga, ki me je pravkar pustil. Pravzaprav bi mu rekla samo, daj a si dec al nisi, sej si ti mene pustil ne jaz tebe, obnašaj se torej, kaj se zdej cmeraš. Kakšno božanje, kakšna kava, tolažba??? - Od njega že ne...

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Sej sm prebrala.. Samo mene osebno bi motil, če bi bil neki prijazen pa nevem kaj vse se mi še opravičeval, hotla bi samo da se mi čimprej pobere izpred oči, on pa bi si zame itak OČITNO želel enako.. Čemu torej take kolobocije... Poveš da je konc, boli če poveš naravnost in boli, če poveš po ovinkih. Same shit na koncu, ne.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
nisem bral vse..sam če se ne žge dobr, jo ni treba pustit. najdeš nadomestek.

lažje je najti rezervo za žganje, kukr za pucanje, kuhanje, rojevanje