Kako je včasih smešno s kresalčki sodelovat...

Splash

Fizikalc
1. sep 2007
442
49
28
43
...ksz

Tvoja zgodba me spominja na enega policaja v našem kraju, kateri se stalno vozi s policijsko octavijo z ugasnjenimi lučmi,
ter s prižganimi meglenkami. Vedno po dnevi in v bilo kakšnem vremenu.
Ampak njemu ni zgleda še nobeden poblendal.

tesfalar

Fizikalc
1. nov 2008
1.129
94
48
17758-icon_confused.gif
Da ni nova Octavia, te imajo namreč dnevne luči spodaj v sprednjem odbijaču, skupaj z meglenkami...

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik tesfalar pravi:
17758-icon_confused.gif
Da ni nova Octavia, te imajo namreč dnevne luči spodaj v sprednjem odbijaču, skupaj z meglenkami...
qrc pa take luči, ki jih ne vidiš

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.597
2.409
113
Pomurje
Ker nam je na barki zmanjkalo pijače greva s kolegom še na rumkolo.

Srečava policaje, ki ob 3.30am vedrijo zunaj, pa vprašam, kje je kak žur še tu v Portorožu.

Pa se režijo in en reče tu naprej je Paprika. Ampak tak oblečena notri ne bosta prišla in se režijo dalje.

Glej ga hudiča res je samo enemu uspelo not prit. Ta drugi je bil v kratkih hlačak, kar ni v skladu s politiko bifeja.

Tak da res obstajajo tudi normalni kresalčki.

Lp

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.312
7.319
113
policist ki te gre d.rkat zaradi tega ker si ga opozoril na uporabo luci, ni vreden da nosi uniformo in da ga nacija placuje za njegovo delo. Ampak ker vsi poznamo nasega trollcka, vemo da se ta dogodek v resnici verjetno ni zgodil.

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Jaz pa bi mu kr verjel, ker sem že tudi od enega frenda slišal...........da je enkrat blinkal enemu avtu, pa so nažalost bli škifi v civilnem avtu....se baje obrnili in bli za kake 2-3 min že nazaj za njim...
stupid-1.gif

Dumber

Fizikalc
19. feb 2008
1.017
4
38
Ptuj
Meni se pa je zadnič zgodilo, da mi je policajka blendala ker nisem imel prižganih luči.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.696
9.915
113
40
MB
ja ker se vsak dan zgodi, da policaji ustavijo enega 20 letnega pa ga začnejo mlatit
grin1.gif

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
ja ker se vsak dan zgodi, da policaji ustavijo enega 20 letnega pa ga začnejo mlatit
grin1.gif
Še to se kdaj zgodi, da policaj koga ubije, pa misliš da se ne more, da koga samo mahne?

Prvo se pač ne da kar tako skrit, za drugo pa policaji zgodbo priredijo tako kot njim paše, ti jim pa itak 100% verjameš kar rečejo.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik sonick pravi:
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
Citat:
Uporabnik sonick pravi:
Zakaj že?

kr policaje bi tepo, zešæi momak kao
wink-1.gif

Ker ti pa bi pri miru stal pa ga gledal po tem, ko bi on tebi eno nalepo???
crazy1.gif

Da mu vrneš ko je v uniformi pa še s sodelacem nima smisla, ker si pečenka.

Zdaj edino kaj se da naredit da si zapomniš priimek pa če te res tolk boli na duši
greš pa ga počakaš pred hišo in mu jih s palico naložiš da je zrel za bolnico, pa
mu potem pošlješ rože.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.696
9.915
113
40
MB
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
grin1.gif
Še to se kdaj zgodi, da policaj koga ubije, pa misliš da se ne more, da koga samo mahne?

Prvo se pač ne da kar tako skrit, za drugo pa policaji zgodbo priredijo tako kot njim paše, ti jim pa itak 100% verjameš kar rečejo.

ja predvsem policaji ubijajo žguljave 50 kilske pubece z remusi
evil.gif

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
meni so kresalčki še flašo vina odprli.
tolk nažgan da sem hotel z vžigalnikom odpret flašo ka ima tisto pluto notr, pa po nekaj časa dojamem (policaj ves čas zraven ker smo nekaj čakali...) in ga čisto v hecu vprašam če ima odpirač. potegne on ven švicarja, ampak ker sem bil tolk nažgan sem spet hotel na isto foro odpret. no potem ga prosim če mi pomaga in glej za zlomka, lepo odpre in mi vrne flašo.
svaka čast
smile-1.gif