Gledal sem tudi Hamburga, pa me ni navdušil, ker nima Sharx-a (DigiCeiver), ampak analogni Codem III+ tuner. Pa še povsod, kjer sem gledal, je bila na razpolago samo non-RDS verzija. Zanimivo je, da slednja dejansko ima RDS, samo ni polno funkcionalen. Najbolj me je motil izostanek funkcije AF (auto frequency), kar je za moje pojme najbolj osnovna RDS funkcionalnost, razne prometne informacije so manj pomembne. Čeprav jih ima Queens tako dobro implementirane, da jih sedaj ves čas uporabljam.
Pri ključkih je pomembno, da ni na njem ničesar drugega kot glasba. Testiral sem ključek z mešano vsebino, pa ni hotel delovati. Ko sem uporabil takega, ki ima naložene samo glasbene fajle, problemov ni bilo. Pa tudi izredno hitro prebere vsebino ključka. Trenutno uporabljam 8GB ključek s približno 1800 komadi. Berljivost zaslona me ne moti, ker je v mojem avtu radio zelo nizko montiran in nimam težav z raznimi odsevi.
Sicer pa ima RadioVili verjetno še nekaj Bremnov MP78 na zalogu, ko sem mu dal svojega Queensa stestirati in zmontirati, je rekel, da jih ima vsaj še 40. Po Evropi so pa razprodani in tudi cene rabljenih, npr. na ebayu, so zelo visoke. Pod 400€ ga praktično ni.