Kako google earth na ipad?

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik doto pravi:
Niso vsi videi na voljo za mobile. Lahko probaš še poiskati v safariju, samo ga verjetni tudi tu ne bo predvajal. Na sliki bo prekrižan play gumb.

to se mi še ni zgodilo. Če ga grem iskat skozi safari potem mi najde vse kar hočem, skozi app pa ne. Najbolj je smotano pa to, da ga niti zbrisat ne moreš.

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Sicer meni je vseeno...
grims-1.gif
... Sramota za Android je, da se to ne uredi generalno in je za take zadeve potrebno na tak nacin poseci v operacijski sistem ...

@Jest: precej bolj bolno je, da bi moral iPhone jailbreakat, če želim, da mi ob vzpostavitvi klica zavibrira ...
mogoče me pa kak znalec lahko popravi, sam rešitve drugače nisem našel.

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Meni je mega uporabna funkcija, na katero sem se navadil.
Namesto da telefon slonim k ušesu ali gledam vanj, ko nekoga kličem in se takoj ne javi, ga pač nosim v roki in ko m i zavibrira, začnem govoriti.

S stališča kakšnih fanatikov glede sevanja, je tudi telefon odmaknjen od glave kak meter. No, sam ne uporabljam zaradi tega razloga.

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Full sovražim take, ki o delajo. Pol se pa derem v telefon halo halo halo ... Enkrat sem že mislil, da je s telefonom kaj narobe, pol sem pa videl, da to kolega dela
uf-1.gif

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Ne, saj zavibrira takoj (vsaj moj BlackBerry in Andorid). Je pa res, da sem to naredil parkrat, ko sem potem uporabljal iPhone in sam pri sebi povzel, da bom tako bil opozorjen z vibracijo ... No, takrat se je pa parim kolegom snel ...
smile-1.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.511
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Hmmm.. to omogoca BlackBerry... kateri Android pa to se omogoca? Ker pri tistih, ki sem jih ime, nisem tega opazil... Sicer je tudi res, da tega nikoli nisem iskal... Ker vedno ko nekoga klicem, prislonim telefon k usesu...
grims-1.gif

Se vedno pa sem mnenja, da je bolj vazno to, da se uredi, da lahko normalno nalagas zadeve... ne da moras root-at in nalagat nek Market Enabler, da lahko potem nalozis kaksen program, pri katerem razvijalec meni, da ni primeren za slovence
bonk.gif

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.839
140
63
@Jest
Tole za vibriranje ob vzpostavitvi klica je zgleda samo na Noteu in mogoče SGS2.
Na mojem Galaxy Xcover, ki je hierarhično nižji, tega ni. Je pa kupljen pri @M.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.511
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Saj to sem si mislil, da je to predvsem specifika dolocenih (redkih) modelov ... in Cawo je napisal, da bi se mu zdelo bolno, da bi moral iPhone jailbreakati, da bi dobil to funkcionalnost
smile-1.gif
...

Nikoli ne bodo imeli vsi modeli vse funkcije... prav tako idelanega modela, ki bi bil vsec vsem, nikoli ne bo... In prav je tako... drugace bi bil pa dolgcas
evil.gif

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Telefoni z AOSP androidom te funkcije ponavadi nimajo, to ponavadi dodajo proizvajalci (Samsung, HTC, ...) je pa tudi meni super uporabna funkcija.